3 destinatii in tendinte pentru 2019

Anul 2019 se apropie cu pasi repezi. Unde vei petrece cele mai frumoase momente si unde vei aduna cele mai frumoase amintiri? Pentru ca alegerea unei destinatii ideale nu este deloc o alegere usoara, cel mai bine ar fi sa te indrepti asupra celor mai trendy destinatii.

Laos, o destinatie necunoscuta din Asia de Sud- Est. Printre destinatiile de descoperit neaparat din Asia de Sud – Est, se afla si Laos. Te vei bucura de cea mai autentica vizita cu putinta, mai ales daca iesi din locurile mai cunoscute si alegi sa vizitezi Luang Prabang sau Vang Vien.

Dhofar, Oman. Dhofar este o regiune din Oman, din partea de sud a tarii, in apropiere de Yemen. Si chiar daca este foarte aproape de Yemen, Dhofar este o regiune foarte sigura. Vei avea ocazia sa admiri peisaje superbe, cascade magnifice si sa descoperi aceasta regiune intr-un alt fel.

Peninsula Yucatan, Mexic. Iata o regiune magnifica de aici. Un loc care iti permite cea mai variata vacanta, unde vei putea admira peisaje magnifice, vei putea face cele mai frumose vizite cultrurale sau sa te relaxezi pe raul Maya. Yucatan este un loc extrem de variate, unde intr-o singura saptamana vei putea sa faci urmatoarele lucruri:

  • sa vizitezi siturile mayase precum Uxmal sau Chichen Itza.
  • sa te delectezi cu specialitatile mexicane.
  • sa inoti cu testoasele Akumal.
  • sa profiti de cele mai frumoase plaje in largul raului Maya sau pe coasta, in peninsula.

Alte cateva idei care sa te inspire: Copenhaga in  Danemarca, Shenzhen in  China, Novi Sad in Serbia, Miami si Seattle in USA, Katmandou in Nepal, Mexico in Mexique, Dakar in Senegal, Zadar in Croatia sau inca Meknès din Maroc : se pare ca anul 2019 se anunta extrem de bogat in descoperiri si aventuri de tot felul!

Vezi si:  Polita de asigurare RCA in 12 rate prin plata cu cardul