6 lucruri sanatoase pe care le poti face pe stomacul gol

Lucrurile pe care le poti face dimineata, pe stomacul gol, sunt extreme de importante pentru a incepe ziua asa cum trebuie si pentru a duce cea mai sanatoasa viata. Si chiar daca viata ta de zi cu zi este una foarte aglomerata si stresanta, cu cele mai bune obiceiuri de viata vei reusi sa iti ameliorezi calitatea vietii.

Metabolismul raspunde foarte bine dimineata, cand inca nu ai mancat nimic. Deoarece va furniza cele mai bune conditii favorabile organismului de care trebuie sa profiti pentru a duce cea mai buna viata sanatoasa.

Bea apa. Un lucru cu multiple avantaje pentru corp. Apa bauta pe stomacul gol este cea care va activa rinichii, responsabili cu eliminarea toxinelor din organism. Se va ameliora si activitatea digestiva si se va combate constipatia. De hidratare va profita si creierul deoarece se  va permite celulelor sa primeasca sange oxigenat.

Asculta muzica relaxanta. Daca vei asculta muzica clasica sau pentru meditatie, vei reusi sa iti pregatesti spiritul pentru restul zilei si sa te umpli cu energie pozitiva.

Fa yoga. Potentialul energetic al corpului la trezire poate sa fie exploatat practicand yoga pe stomacul gol. Corpul este mai lejer, mai disponibil si mai concentrat in activitate.

Fa exercitii cardio. Un lucru foarte bun pentru corp, deoarece te va incalzi, te va elibera de energie si va arde grasimile in acelasi timp.

Fa exercitii de stretching. Atunci cand corpul este in repaos 8 ore, ar trebui sa fie trezit in mod progresiv. Iar stretchingul reprezinta cea mai buna modalitate de a redeveni activ.

Mananca fructe. Un lucru foarte benefic pentru organism deoarece nu este necesara foarte multa energie pentru a le digera. Te vor ajuta sa iti purifici organismul si contin un nivel important de apa. Si deja stii ca apa consumata pe stomacul gol este foarte benefica pentru organism. Nu-i asa?

Vezi si:  Lucruri pe care nu le stiai cu siguranta despre gluten