De ce sa utilizezi steaguri personalizate in campaniile tale publicitare

steag S lacrima

steag S lacrimaAvand in vedere faptul ca social media si digital media intra in campaniile de promovare ale foarte multor companii, putini antreprenori mai utilizeaza tehnici de marketing traditionale. Cu toate acestea, exista un produs promotional care inca are efect datorita capacitatilor sale, mai exact, steaguri personalizate.

Aceste steaguri sunt excelente pentru promovarea oricarei afaceri, brand si chiar a evenimentelor speciale, precum concerte, spectacole, festivaluri sau aniversari de companii. Acestea sunt foarte eficiente pentru a atrage oamenii, nu numai  pentru ca se onduleaza in vant, dar si pentru ca pot fi tiparite personalizat in functie de specificatiile dvs.. De fapt, acestea sunt in continuare la mare cautare tocmai din urmatoarele motive:

  • Reclama 24/7

Ofera o expunere non stop a marcii, fara a fi date jos dupa o utilizare. Spre deosebire de anunturile online ce dispar dupa o reimprospatare a paginii web, sau cele televizate care nu dureaza mult, steagurile pot fi observate non stop, fiind in acelasi loc pe o perioada nedeterminata.

  • Costuri reduse

Daca facem o comparatie intre costurile reclamelor, steagurile persoanlizate sunt mult mai ieftine decat alte forme. Asadar, luand in considerare calitatea si longevitatea acestora si costul scazut, intr-adevar veti amortiza numaidecat investitia.

  • Spatiu minim

Steagurile nu ocupa un spatiu mare, mai ales pentru ca cele mai mari ajung la o latime de aproximativ 80 de centimetri, ceea ce le face convenabile sa fie plasate in spatii mici. Daca doriti sa le amplasati in zone aglomerate, outdoor sau indoor, acestea sunt ideale pentru a face campanii publicitare eficiente, fiind nevoie de o suprafata de maxim 3 mp. Cu toate ca utilizeaza un spatiu minim, acestea sunt vizibile, mesajul si fontul printate pe ele putand fi vizualizate de la departare.

  • Usor de asamblat
Vezi si:  Care sunt cele mai vandute accesorii pentru masina?

Acestea sunt foarte usor de amplasat, nici de instrumente speciale nu este nevoie. Spre deosebire de bannere care necesita gauri, steagurile trebuie doar montate, prin unirea stalpilor si atasarea materialului textil, dureaza in jur de cateva minute pentru a se asambla si la fel pentru a le dezasambla.

  • Rezistente in fata conditiilor meteo

Steagurile sunt concepute astfel incat sa reziste in fata conditiilor meteo extreme. Scheletul si materialul textil sunt de calitate superioara, rezistand in fata vantului, iar printurile realizate de cea mai noua tehnologie impiedica decolorarea din cauza razelor puternice ale soarelui, umiditatii sau a ploii.

  • Versatilitate

In functie de bugetul dvs. puteti opta pentru numarul de steaguri. De asemenea, sa aveti un rand din aceste steaguri, pe fiecare fiind cate o informatie despre produsul, serviciul sau evenimentul dvs.. In cazul in care bugetul este restrans, puteti opta pentru un singur steag pe care sail personalizati optim, cu mai multe informatii. Asigurati-va ca nu umpleti steagul cu prea multe elemente grafice deoarece riscati sa nu transmiteti corect mesajul sau sa pierdeti interesul clientilor.

  • Imprimare si design

Nu veti fi restrictionat in ceea ce priveste design-ul. Va puteti lasa imaginatia sa curga si sa va personalizati steagul dupa cum doriti. Cu ajutorul unor elemente grafice atragatoare si a unui mesaj cu impact veti iesi in evidenta infata concurentei.

In concluzie, steagurile persoanlizate sunt intr-adevar o investitie publicitara inteleapta. Nu numai ca sunt accesibile si versatile, dar investitia va fi amortizata intr-un timp scurt. Acestea sunt portabile, ceea ce inseamna ca le puteti transporta in orice locatie doriti si sa puteti atrage un numar mult mai mare de consumatori pentru a va creste afacerea.

Vezi si:  Care sunt numeroasele beneficii ale cafelei asupra sanatatii?