Inca nu sunt eu lamurita ce e aia “emo”. Si tot hoinarind pe internet in cautarea definitiei, am gasit asta:

Titlul postarii e un citat din minunatul discurs pe care il tine tanti care vorbeste mai sus. Mi-a luat ceva timp sa hotarasc ce aberatie sa pun. Avea atat de multe si atat de interesante.. Nu i se vede fata, ci doar i se aude vocea aia dispretuitoare si ironica atunci cand vorbeste despre emo. Ce cauta mizeria asta la televizor? Ca jurnalism sau reportaj nu il pot numi.
emoAlea-s comentarii pe care le face un copil cu blog care se considera atotstiutor, nu o reporterita, jurnalista sau ce o fi tanti asta.Oamenii iau de buna tot ce aud de la acest Dumnezeu spalator de creiere, numit televizor. Iar televiziunea se pare ca incurajeaza atitudinea de inapoiat, incuiat la minte care ironizeaza tot ce depaseste puterea lui de intelegere. Poate daca as fi auzit tonul si cuvintele alea de la un copil sau le-as fi gasit scrise pe un blog sau forum, mi s-ar fi parut putin mai amuzante.
Nu ma deranjeaza ca vorbeste despre emo, ci atitudinea cu care o face. E la fel de inapoiata ca aia care se uita la Otv cu gura cascata.


Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.