Sapte beneficii ale codului de bare

cititor de coduri de bare

cititor de coduri de bareCodurile de bare sunt percepute drept o metoda de a diminua costurile si de a economisi bani.

In iunie 1974, primul cod de bare a aparut pe un pachet de guma de mestecat al companiei Wrigley. De atunci, codurile de bare au inceput sa fie gasite pe aproape orice produs pe care il cumparam de la magazin. Un cod de bare este folosit pentru a codifica informatiile care tin de produs intr-un maniera ce poate fi descifrata de un computer. Aceste codurisunt folosite din mai multe motive, precum gestionarea usoara a produselor si a preturile acestora, gestionarea stocului etc.

Iata beneficiile utilizarii codurilor de bare:

1. Elimina erorile umane. Posibilitatea aparitiei de erori in momentul in care datele referitoare la produse sunt introduse manual de catre oameni este mult mai mare decat atunci cand folosim coduri de bare. Scanarea unui astfel de cod este o operatiune rapidasi sigura.

2. Folosind sistemul de cod de barereduci semnificativ perioada de pregatirea angajatilor. E nevoie de doar cateva minute sainveti un angajat cum functioneazaun cititor de cod de bare mobil si nici nu va mai trebui sa ia parte la inventarierea marfii. Un astfel de cititor coduri de bare gasiti la Itdepot. Asta inseamna cheltuieli mai putine cu formarea personalului.

3. Codurile de bare sunt ieftine. Ele costa foarte putin in comparatie cu beneficiile pe care ti le aduc.

4. Sunt versatile, putand fi folosite pentru gestionarea oricarui tip de date referitoare la produs. Asta poate include pretul produselor sau date legate de inventar, dar si gestionarea vanzarilor si chiar a utilajelor.

5. Sunt eficiente. Cu ajutorul codurilor de bare realizarea inventarului va fi rapidasi precisa, fara a angrena multi oameni.

Vezi si:  Cum să prepari clătite americane din diferite ingrediente

6. Pot fi adaptate sa continasi alte informatii relevante in afara de pretsi date care tin de inventar, disponibile pentru o gama larga de aplicatii.

7. Obtinerea informatiilor in baza scanarii codurilor de bare se face rapid. Odata scanata informatia ajunge instantaneu in computerul central, iar asta face ca afacerea sa fie una eficienta.