Cele mai frumoase rochii de mireasa Mori Lee se pot comanda si in Romania

rochii-de-mireasa

rochii-de-mireasaMori Lee, brand de top care de mai bine de 50 de ani realizeaza rochii de mireasa de cea mai buna calitate, este prezent si in Romania, precum si in Republica Moldova, prin intermediul firmei Avangarde Brides – unic importator si distribuitor al acestor creatii fashion senzationale, incepand din anul 2007.

Pe site-ul avangardebrides.ro se pot gasi atat cele mai frumoase rochii de mireasa Mori Lee, dar si din alte colectii renumite, precum Madeline Gardner, Victoria Jane si Ronald Joyce.

Pentru completarea outfit-ului viitoarelor mirese, tot de aici se pot comanda si voaluri de mireasa, pantofi de mireasa, cordoane rochii de mireasa si bolerouri.

Un voal de mireasa bine ales, daca aceea care il poarta are si o coafura spectaculoasa, creata inclusiv cu ajutorul unor extensii de par, intregeste fericit un outfit pentru aceasta zi speciala, ce ii va face pe toti invitatii sa exclame la unison: “Wow!”

Se gasesc in magazinul de prezentare Avangardebrides.ro rochii de mireasa originale din colectiile Mori Lee ce au preturi cuprinse intre 1.200 si 6.000 de lei.

In salonul de prezentare exista si modele mai scumpe, in functie de ceea ce isi doreste viitoarea mireasa.

Rochiile de mireasa Mori Lee din oferta Avangardes Brides se impart in 4 colectii:

– Mori Lee Bridal – cu preturi cuprinse 3.000 si 6.000 lei;

– Mori Lee Blu – cu preturi cuprinse intre 2.000 si 6.000 lei;

– Voyage Mori Lee – cu preturi cuprinse intre 1.200 si 2.500 lei;

– Mori Lee Julietta – cu preturi cuprinse intre 4000 si 6000 lei.

Top 4 modele de rochii de mireasa Mori Lee

  1. O rochie de mireasa Mori Lee Bridal tip sirena, realizata din dantela de Laencon aplicata pe tul, ce are spatele gol si si o bordura migalos lucrata, la un pret de 5450 lei, este o alegere excelenta pentru o tanara cu un corp zvelt, sigura pe ea.
  1. O rochie de mireasa din colectia Mori Lee Blu foarte delicata, ce se poate comanda intr-una dintre culorile alba, ivoriu sau ivoriu/light gold si  are un pret de catalog de 3960 lei, este cea din imaginea urmatoare:
  1. O rochie de mireasa Mori Lee Voyage, pe care o gasiti la doar 1.500 lei (pret redus de la 3.500 lei) disponibila in marimea 8, de culoare alba, este cu siguranta o alegere foarte eleganta, la un pret mai mult decat accesibil.
  1. Din cea de-a patra colectie, Mori Lee Julietta, va invit sa admirati aceasta rochie de mireasa, special croita pentru a ascunde eventualele imperfectiuni ale celei ce o poarta, deoarece este un model potrivit pentru mirese cu forme mai pline. Din tul de matase, accesorizata cu aplicatii din dantela delicata, de culoare alba sau ivorie, la un pret de catalog de 4.350 lei, este o buna alegere excelente pentru cea mai importanta zi din viata unei femei.

De mai mult de jumatate de secol, rochiile de mireasa Mori Lee sunt apreciate in toata lumea deoarece amesteca stilul traditional, de printesa, cu acela al ultimelor tendinte in materie de fashion.

Iar acum, din fericire, se pot comanda chiar si la noi in tara.

Viitoarele mirese chiar pot gasi rochia mult visata si accesoriile necesare, la un pret convenabil, daca intra pe site-ul AvangardeBrides.ro

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.