Polita de asigurare RCA in 12 rate prin plata cu cardul

Asigurarea RCA a devenit obligarie datorita faptului ca din ce in ce mai multe persoane in momentul in care erau implicate intr-un accident nu aveau posibilitatea financiara de a acoperi daunele provocate.

Astfel asigurarea auto RCA, in momentul in care ati produs o paguba materiala sau un accident cu vatamare corporala va despagubi tertii prejuditiati din urma accidentului produs de catre persoana fizica sau juridica asigurata.

La ora actuala, datorita cresterei foarte rapide a ratei somajului si salariilor mici comparativ cu modul de trai, majoritatea proprietarilor de vehicule nu isi permit sa plateasca in intregime polita de asigurare auto RCA obligatorie.

In acest sens, majoritatea firmelor de asigurari din tara si din mediul online au acceptat plata cu cardul in 12 rate cu dobanda 0.

Cum functioneaza plata politei RCA online cu cardul?

Asigurarea RCA online este foarte avantajoasa, deoarece preturile sunt mult mai mici, puteti compara tarifele a mai multor agentii in timp real si va puteti decide cu care firma in functie de renume si pret sa incheiati contractul pentru polita auto RCA.

Odata ce decizia a fost luata, in momentul in care trebuie sa efectuati plata cu cardul de credit va puteti folosi de plata politei auto in rate. Selectati numarul de rate pe care il doriti, iar in functie de limitele si banca la care sunteti inregistrat veti putea plati polita auto in 12 rate.

Printre cardurile de credit care sunt acceptate pentru plata asigurarii RCA obligatorie se numarul Credit Card de la ING, Card bun de piata de la BCR, Card Star BT de la Banca Transilvania si Bonus Card de la Garanti Bank.

Vezi si:  Ce Husa de Telefon Alegi Pentru Smartphone-ul Samsung Galaxy S8

Avantajele achizitionarii unei polite auto RCA online sunt: timp redus, beneficierea platii in rate, dobanda 0 si posibilitatea de a compara ofertele asiguratorilor.