Apartamente noi in Berceni de la Aria Homes

Apartamente noi BerceniNu există nici o îndoială că cel mai mare deziderat al oricărei familii nou întemeiată este acela de a avea propria locuinţă. Iar dacă ambiţia ta este să locuieşti în cartierul în care ai copilărit (Berceni), atunci cea mai viabilă soluţie este Aria Homes. Aria Homes o firmă relativ nouă dar foarte puternică şi serioasă. De altfel şi oferta lor completă m-a uimit, de la garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 şi chiar 5 camere, până la case şi vile pentru orice buget familial, dar şi spaţii comerciale pentru cei mai întreprinzători dintre noi.

Nu aş vrea să omitem faptul că Berceniul a reuşit să-şi depăşească de multă vreme statutul de periferie şi cartier rău famat  şi că prin investiţiile care s-au făcut aici a reuşit să se impună ca o zonă respectabilă şi elegantă şi mai presus de toate a  devenit acel cartier în care-ţi place să spui că locuieşti. Berceni este unul din cartierele bucureştene aflat în Sectorul 4 al capitalei. Istoria cartierului începe undeva în anii ’60, ai secolului al XX-lea când odată cu apariţia platformei industriale I.M.G.B. (Întreprinderea de Maşini Grele Bucureşti), apar primele blocuri destinate clasei muncitoare de pe platforma industrială.

Acum Bucureştiul se dezvoltă pe axa nord-sud aşa că de mult timp Berceni-ul nu mai este un cartier de periferie, ci dimpotrivă  unul considerat relativ central. Acest lucru se datorează şi accesibilităţii tot mai crescute a acestui cartier, trasee de autobuz, tramvai, metrou şi troleu fac legătura cu absolut orice alt cartier de aici din capitală. Marii retaileri îşi fac tot mai mult simţită prezenţa făcând din Berceni un paradis al cumpărăturilor, nemaifiind de mult timp nevoie să te deplasezi până în centru pentru a-ţi face cumpărăturile.

Vezi si:  Tu ai timp de reduceri offline ori le preferi cele online?

Concomitent cu dezvoltarea comercială acest cartier s-a dezvoltat şi se dezvoltă şi din punct de vedere locativ, astfel numeroase ansambluri de locuinţe vin să completeze peisajul blocuri gri ridicate în timpul regimului comunist.

Te întrebi ce e mai rentabil, să stai cu chirie, să-ţi iei un apartament construit în ”Epoca de Aur” sau să îţi iei un apartament nou !?  Un calcul mai amănunţit te scoate la un cost relativ egal în toate cele trei situaţii. Şi-ţi zici de ce să plăteşti chirie toată viaţa sau de ce să-ţi iei un apartament vechi şi demodat, când un dezvoltator imobiliar îţi oferă facilităţi de plată şi oportunitatea de a fi proprietarul unui apartament modern şi  la cele mai înalte standarde de confort şi siguranţă !? Bineînţeles că te încântă ideea să spui ”acasă” unui apartament nou construit şi  nu unuia din anii ’60 – ’70 care mai are şi bulina roşie (de risc seismic ridicat), plasată pe el.

Prin urmare acum este momentul oportun să îţi cumperi o locuinţă aici în Berceni, deoarece evoluţia preţurilor imobiliare este una ascendentă iar preţul la apartamente noi Berceni este astăzi mai mare ca cel de ieri, însă (cu siguranţă), mai mic decât cel de mâine. Aşa că acum că aveţi, mai sus, linkul unde puteţi  să-i contactaţi pe cei de la Aria Homes, eu zic că nu se mai justifică amânarea şi după ce consultaţi cu mare atenţie ofertele (şi-ale lor şi-ale concurenţei) şi să faceţi o investiţie (sigură), în viitorul dumneavoastră şi al copiilor dumneavoastră. Fără nici un dubiu va fi o investiţie fără riscuri deoarece tendinţa socială şi demografică fiind în creştere tot la fel vor sta lucrurile şi cu preţul imobiliarelor aici în Berceni.

Vezi si:  Cand merita sa inchiriezi un container pentru moloz?

Aşa că pentru locuinţa dumneavoastră din Berceni reţineţi www.ariahomes.ro