Obiceiurile la care trebuie sa renunti pentru a avea o viata mai fericita

Inca mai este un mister pentru foarte multa lume- oare de ce unii oameni nu renunta la obiceiurile sau la emotiile care ii fac sa devina nefericiti? Este adevarat ca nu prea avem uneori o notiune pre buna cu privire la fericire sau la ce ne face fericiti, un lucru care nu ne lasa sa ne bucuram de clipa prezenta.

Dar oare cum ar fi insa daca am renunta la lucrurile care nu ne fac sa fim fericiti?

Renunta la ideea sau incapatanarea de a vrea sa ai mereu dreptate. Este un lucru care a pus capat la numeroase relatii si care poate cauza mult stres si suferinte inutile. Nu iti pierde insa energia in discutii inutile.

Renunta la validarea prin „like-uri”. Like-urile sunt un fel de moneda virtuala care nu au absolut nicio valoare in lumea reala. Sa numeri aceste like-uri sau sa astepti sa le primesti nu este un lucru care te va face sa fii fericit. In plus, vei fi chiar mai nefericit daca vrei primi doar doua, de exemplu.

Renunta la mai face doar tu totul pentru tine. Poate ca vrei sa fii un super erou sau poate ca esti. Dar nimeni nu iti cere sa faci asta sau sa fii asa. Oamenii au nevoie unii de altii si nu inseamna ca nu mai esti un erou daca ceri din cand in cand ajutorul.

Nu mai incerca sa impresionezi pe toata lumea. Este foarte tentant sa incerci sa fii iubit de toata lumea. Dar uneori acest lucru este imposibil si nu are valoare. Unii oameni vor ajunge inevitabil sa denigreze unele reusite ale tale.

Vezi si:  Servicii funerare

Nu te mai preface. Daca te-ai trezit cu fata la perna, nu ar trebuie sa te prefaci ca totul este perfect. Dar nici nu ar trebui sa te certi cu toata lumea. Incearca sa vorbesti mai degraba cu cineva de incredere.