De ce ar trebui sa ne uitam mai mult la desene animate?

Ei bine, Da, desenele animate nu sunt rezervate doar adultilor. Ba chiar adultii ar face bine sa se uite din ce in ce mai mult la ele. Reprezinta o excelenta modalitate de a alunga stresul si de a lupta contra stresului sau depresiei.

„Aceste cuvinte inseamna ca vei trai o viata fara griji”, filozofie, Hakuna Matata. Inca din copilarie, Timon si Pumba ne invata ca trebuie sa vedem doar latura frumoasa a lucrurilor. Dar crescand mari, maturizandu-ne, ne spunem cel mai adesea, ca este dar o fraza din desene. Cel mai bine ar fi insa sa nu uitam de sufletul nostru de copil.

Considerate a fi drept o modalitate de a petrece timpul liber mai imatur, desenele animate sunt excelente pentru sanatate. Unii spun chiar ca sunt cea mai buna modalitate de a lupta contra depresiei sau anxietatii.

Deci nu e de mirare ca din ce in ce mai multi adulti aleg sa se uite la ele, sunt cele care iti permit sa iti calmezi spiritul, care fac ca grijile sa dispara si sunt lucrurile care ne fac sa radem. Printre singurele.

Desenele animate ne permit deci sa luptam contra stresului. Deci daca si in lista ta de filme „feel good „ se afla in principal desenele animate, acest lucru este unul foarte bun. Acestea reunesc toate ingredientele pentru a ne simti mai bine. In primul rand, ne fac sa ne simtim ca pe vremea copilariei. Este o perioada mai linistitoare pentru noi ca adulti. Ne vom simti deci din nou lipsiti de griji sau senini.

In plus, culorile si personajele prezentate, ne fac foarte bine moralului. Dar mai ales viziunea asupra lumii prezentata, unde speranta este cea mai importanta valoare. La fel si fericirea sau reconfortul. Deci mereu ne simtim mai bine cand ne uitam la desene animate.

Vezi si:  6 aspecte in alegerea unui detergent bio