Iata cele mai importante 3 sfaturi pentru atunci cand vrei sa cumperi masini rulate

Ai planuri sa achizitionezi o noua masina? Nu exista un alt moment mai potrivit! Restrictiile de circulatie s-au ridicat in Romania, dar exista inca riscuri ce iti ameninta santatea in epidemia globala generata de COVID-19.

Aceste riscuri se majoreaza atunci cand vorbim de mijloacele de transport in comun, pe care este bine sa le eviti in aceasta perioada si sa calatoresti cu autovehiculul propriu. Daca in familia ta mai este necesar un autoturism, nu numai ca te sfatuim sa te uiti la masini rulate, dar iti venim in ajutor si cu 3 sfaturi utile. Pune-le in aplicare si te vei asigura ca faci o investitie buna, fara niciun risc de inselaciune.

Daca nu stii ce masina se potriveste nevoilor tale, apeleaza la un expert

„Romanii se pricep la toate” este mai mult decat o zicala. Fiecare exprima opinii si argumenteaza contra sau in favorea unei anumite situatii, chiar si atunci cand nu detine toate informatiile in acest sens. In ceea ce priveste industria auto, exista asa-numiti „experti” la orice pas, atat in spatiul offline, cat si pe Internet. Forumurile abunda de recomandari, iar cei fara experienta in domeniu se pot lasa influentati de pareri uneori neavizate. Daca nu stii – nici pe departe – ce masina ar putea raspunde nevoilor tale de achizitie, apeleaza la un expert. Dealerii auto iti pun la dispozitie astfel de servicii, de consiliere, prin care te ajuta sa identifici acel brand si model de masina de care ai nevoie cu adevarat. Este o masura eficienta si rapida!

Alege cu atentie mediul de achizitie al masinilor second hand

Vezi si:  Cum poti scapa rapid și sigur de materialele rămase in urma unei construcții?

De cele mai multe ori, se spune ca achizitia unui autoturism second hand este un joc la loterie. Gresit! Astazi nu mai exista doar pietele clasice de masini, renumite prin atitudinea asa-numitilor „samsari”. Ai sansa sa achizitionezi masini rulate de la dealeri autorizati, care te vor intampina cu beneficii foarte mari. De la transparenta informatiilor (istoric service, numar real de kilometri s.a.m.d.), pana la garantie, exista nenumarate motive pentru care ar trebui sa colaborezi cu o astfel de entitate. Tranzactia auto se va face intr-un mediu controlat, unde nu esti nevoit sa pui la indoiala adevarul informatiilor prezentate. Chiar si in aceste conditii ai posibilitatea sa negociezi in anumite situatii. Exact: toate avantajele sunt de partea ta!

Achizitioneaza masini second hand cu garantie

Garantia este cea mai sigura forma de a confirma starea tehnica a masinii din momentul achizitiei. Daca dealerul auto este dispus sa iti asigure acest avantaj superior, atunci poti avea certitudinea ca ceea ce ti s-a prezentat in oferta este 100% real. Acest beneficiu nu poate fi intalnit in pietele clasice de masini, dar este o realitate in oferta jucatorilor de top din industria de masini second hand. Un exemplu elocvent in acest sens este Auto-leasing.ro, o companie de o seriozitate si de un profesionalism rar intalnit. Daca vrei sa cumperi masini rulate si sa fii ferm convins de investitia pe care o faci, atunci e cea mai inspirata alegere. Echipa de experti de la Auto-leasing.ro are un vast portofoliu online, unde poti studia si tu oferta de masini.

Aplica aceste 3 sfaturi din lista de mai sus si vei putea avea certitudinea ca ai facut o investitie pe termen lung. Bucura-te de calatorii in siguranta si de confortul unui autoturism de o calitate avansata. Drum bun!

Vezi si:  Ai reduceri de pana la 1000 de euro la seminee de top: investeste vara in locuinta ta

Date de contact

Tel: +4 0738 144 745

E-mail: office@auto-leasing.ro