Poate nu petrecem foarte multe minute in baie, insa acest timp, oricat de lung sau scurt ar fi, este unul functional, in care ar trebui sa ne bucuram de confort maxim din toate punctele de vedere. O baterie rezistenta si un suport hartie igienica la indemana, spre exemplu, sunt doua elemente care intra in tabloul unei bai perfecte.

In baie nu doar elemente mari contribuie la cat de bine ne simtim si desfasuram, ci si elementele ceva mai mici, asa cum sunt accentele estetice si accesoriile. Este bine ca baile sa fie minimaliste, insa lipsa tuturor accesoriilor necesare va avea cu siguranta un efect negativ asupra productivitatii si confortului.

Suporturile de hartie igienica

Un suport de hartie igienica este aparent un element prea mic pentru a-i acorda o atentie speciala, insa in baie este bine sa fim atenti la toate elementele instalate pentru ca acestea impreuna fac ca baia sa devina una in care ne desfasuram rapid si confortabil.

Cu siguranta nu ne dorim sa tinem hartia sau sapunul pe jos sau pe chiuveta pentru ca nu este deloc igienic si cel mai probabil nici convenient. Niste suporturi de calitate ne ajuta sa tinem corespunzator diferitele produse din baie si pot si sa adauge un plus de stil.

Asadar, pentru a ne desfasura eficient activitatile de zi cu zi si a ne si simti confortabili facand-o, este absolut necesar sa asiguram toate accesoriile potrivite, inclusiv un suport hartie igienica modern.

Suporturile de hartie igienica ieftine se gasesc la tot pasul, insa majoritatea celor ieftine au mai multe inconveniente:

sunt facute din materiale proaste si care adesea se degradeaza destul de rapid

– aspectul este unul ieftin care poate strica echilibrul estetic dintr-o baie

– pot fi dificil de montat si se pot desprinde foarte usor

Ei bine, un suport de calitate premium evident ca nu cunoaste aceste lipsuri, fiind un produs de incredere care se ridica la cele mai inalte standarde din toate punctele de vedere. Este bine ca toate accesoriile si echipamentele sanitare din baie sa fie de calitate inalta, iar daca alegem suportul ulterior alegerii celorlalte elemente, este recomandat sa tinem cont de stilul deja prezent in baie.

De ce sa cumparam ceva mai scump?

Evident la prima impresie consideram ca un pret ceva mai mare nu este justificat in cazul unui accesoriu. Situatia nu sta deloc asa. Un accesoriu premium rezista chiar si exponential mai mult timp decat unul ieftin, astfel incat investitia este doar una initiala. Daca achizitionam doar suporturi proaste si le schimbam des (din cauza ca se strica repede) cand tragem linia la final vom observa ca am cheltuit multi bani pe multe produse proaste.

Un accesoriu de calitate, fie el un suport hartie igienica sau un dozator sapun, se gaseste in general in magazinele specializate pe echipamente sanitare. In cazul echipamentelor sanitare, brandul intr-adevar conteaza, fiind o marca care garanteaza experienta companiei producatoare si calitatea materialelor folosite.

Suporturi Baterii-Lux

Magazinul Baterii-Lux ofera toate echipamentele si obiectele sanitare de care avem nevoie pentru a utila o baie confortabila si relaxanta. Produsele comercializate de Baterii Lux, unde putem gasi usor si un suport hartie igienica, apartin marcii GROHE, un renumit producator la nivel international.

Echipa Baterii Lux considera ca accesoriile de calitate contribuie enorm la functionalitatea unei bai. Pentru oferta completa de produse, oferte speciale dar si pentru detalii tehnice si de contact, site-ul Baterii-Lux.ro va sta la dispozitie oricand!

 

 

 


Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.