Produse profesionale pentru saloanele de manichiură!

Produse profesionale pentru saloanele de manichiură

Produse profesionale pentru saloanele de manichiurăSunteți în căutarea unui distribuitor modern de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiură și pedichiură? Noi vă putem ajuta în acest moment cu o recomandare interesantă. Enails este numele unuia dintre cei mai importanți distribuitori de produse de acest gen din România. Acest magazin online complex pune la dispoziția persoanelor interesate produse pentru manichiură și pedichiură de actualitate și de foarte bună calitate.

Aici este locul ideal unde puteți găsi inclusiv produse pentru clienții dumneavoastră care au probleme cu unghiile casante, fragile sau deteriorate. Multe din produse au rolul de  fortifica în mod eficient unghiile și nu de a le agresa chimic.

Ce tip de produse sunt disponibile în acest moment în magazinul online Enails.ro?

Categoriile importante de produse pentru îngrijirea unghiilor sunt următoarele: oja semipermanentă, kit unghii gel, gel construcție, decor unghii, seturi, lichide, accesorii, geluri color, aparatură, Everin. Fiecare categorie conține produse multiple fabricate de producători diferiți și renumiți în acest domeniu.

Dacă veți decide să achiziționați în acest moment produse cu ajutorul acestui furnizor, avantajele vor fi și mai importante: multe dintre produse se află în acest moment la reducere iar pentru comenzi mai mari de 250 de lei transportul este complet gratuit. Ca și în cazul celorlalte magazine online, există posibilitatea de a returna produsul în termen de 14 zile, începând cu momentul achiziției lui.

Gel construcție Base One Clear 50 gr

Acesta este un produs de foarte bună calitate, un gel incolor recomandat pentru construcția unghiilor pe șablon. Poate fi fără probleme combinat cu alte produse profesionale. Este un bun autonivelant, nu conține acid, nu curge în timpul polimerizării, etc.

Vezi si:  Top 7 rochii dorite de romance

Unghia naturală se pregătește în mod clasic: mătuire, degresare, îndepărtare cuticule. Apoi se aplică primer-ul. După 60 de secunde se aplică un strat subțire de bază. Se polimerizează în lampa UV sau LED. Se aplică apoi șablonul. Se ia o cantitate suficient de mare de gel și se aplică în prelungirea unghiei. Cantitatea cea mai mare trebuie să fie în zona unde începe prelungirea. Construcția va trebui să fie polimerizată timp de 120 de secunde la lampa UV sau 60 de secunde la cea LED. La final se va aplica un degresant pentru fixare.

Este compatibil cu foarte multe tipuri de oje semipermanente. Oferta companiei include aproximativ 20 de tipuri de geluri constructie de acest tip.

Base Coat CANNI 18 ml

Este un produs profesional care oferă rezistență îndelungată unghiilor tehnice. Se poate aplica la început fără a atinge cuticula și după ce unghia a fost bine degresată. Se usucă timp de 120 secunde la lampa UV și 60 de secunde la cea de tip LED.

Produsul este valabil 12 luni începând cu momentul deschiderii flaconului.

Ca și mod de folosire, trebuie respectați anumiți pași: se pregătește unghia naturală și artificială, apoi se aplică un strat primer. Se aplică ulterior stratul de Base Coat CANNI. Apoi se usucă timp de 120 de secunde la UV. Se continuă cu gelul de construcție în modul clasic cu care se realizează de obicei unghiile tehnice.