Tips&tricks: la ce detalii trebuie sa fii atent inainte de a alege un distribuitor veterinar de incredere?

In calitate de medic veterinar ai obligatia de a oferi pacientilor tai necuvantatori cele mai bune tratamente, cu ajutorul carora acestia sa se simta din nou bine si sa fie extrem de bine ingrijiti. Acest lucru nu este posibil decat atunci cand alegi cu grija un distribuitor veterinar, cu care sa colaborezi pe termen lung si despre care sa stii ca iti poate asigura intotdeauna necesarul de produse cu ajutorul carora sa iti poti desfasura activitatea cat mai usor.

Mai mult, este important sa stii care sunt principalele elemente, carora sa le acorzi o atentie deosebita in momentul in care cauti o companie distribuitoare de medicamente, vaccinuri si alte tipuri de produse speciale concepute pentru pasari si animale!

Ce tipuri de produse iti pune la dispozitie un distribuitor veterinar?

Pentru inceput, recomandat este sa verifici tipurile de produse, pe care le poti comanda de la un distribuitor. Este important sa poti obtine dintr-un singur loc tot ce iti trebuie pentru cabinetul tau veterinar, astfel incat sa nu fii nevoit sa apelezi concomitent la mai multe firme. Produse antideparazitare, vaccinuri, antibiotice si antiinflamatoare, suplimente nutritive si produse de igiena – toate acestea trebuie neaparat sa se afle pe lista cu oferte a distriubitorilor pe care il alegi. Ulterior, in functie de numarul de clienti pe care il ai, iti poti verifica mereu stocurile si le poti completa ori de cate ori este nevoie.

Calitate

Dincolo de gama de produse pe care o poti comanda de la distribuitorul tau veterinar, trebuie sa te asiguri si de faptul ca astfel obtii calitatea necesara. Avand in vedere ca lucrezi cu animale, care sunt in general sensibile, este important sa ai certitudinea ca toate produsele in care investesti sunt optime pentru pacientii tai.

Vezi si:  Ai nevoie de usa de garaj sectionala in judetul Arad sau in Iasi? Contacteaza echipa Alexiana Group

Timpul de livrare

Un alt detaliu, pe care trebuie sa il verifici in privinta distribuitorului veterinar pe care il alegi este referitor la timpul de livrare. Luand in considerare cati clienti ai, trebuie sa iti pui in balanta nevoile, iar apoi sa discuti cu firma cu care vrei sa colaborezi si sa stabiliti impreuna o perioada in care sa primesti tot ce comanzi. Stiind in permanenta care sunt produsele pe care te poti baza, poti face programari in continuare pentru caini, pisici, dar si pentru alte necuvantatoare.

Incredere

Aprovizionarea cu vaccinuri si medicamente pentru tratarea animalelor este esentiala atunci cand vrei sa oferi servicii de calitate. De aceea, este important sa ai incredere in partenerul tau, care iti asigura toate stocurile necesare. Dezvoltand o relatie de incredere cu distribuitorul veterinar, te poti ocupa in paralel mult mai linistit de toate tipurile de interventii, pe care trebuie sa le acorzi necuvantatoarelor.

Metoda de plata

Nu in ultimul rand, indicat este sa stabilesti cu distribuitorul si metoda de plata de la inceput. De exemplu, puteti decide asupra unui plan esalonat, asupra unei plati integrale la livrare sau pentru o plata in avans, in functie de cum ai nevoie de anumite produse.

Veteco.com iti vine in ajutor ori de cate ori trebuie sa-ti completezi stocurile, punandu-ti la dispozitie doar produse de calitate, care anterior au fost testate cu atentie. Mai mult, produsele sunt certificate, ceea ce inseamna ca ai garantia ca folosesti numai vaccin veterinar de top pentru animale, dar si alte tipuri de produse excelente. Acest distribuitor veterinar te ajuta sa iti desfasori activitatea in conditii de siguranta. In paralel, trebuie sa investesti si in echipamente cu ajutorul carora sa poti pastra produsele cat mai bine, avand in vedere ca unele dintre ele trebuie mereu tinute la temperaturi scazute.

Vezi si:  Ce sunt rapanele si ce trebuie sa stii despre ele? Afla acum mai multe

Date de contact:

Telefon:  +40 264 597 008

Adresa de e-mail: office@veteco.ro