Cum alegeți produsele pentru manichiuri moderne?

Autumn Inspired Art

Autumn Inspired ArtO manichiură modernă este un lucru complicat. Este foarte adevărat că arată foarte bine și atrage toate privirile, însă, se realizează într-un mod mult mai complex decât cele clasice.

Pentru ca rezultatele să fie foarte bune, aveți nevoie de produse profesionale. Astăzi, multe magazine comercializează online produse profesionale și semiprofesionale pentru saloanele de înfrumusețare sau chiar și pentru persoanele care își îngrijesc unghiile acasă.

Este practic, foarte greu să alegem furnizorul cel mai bun de pe piață, deoarece oferta este foarte variată.

Callipso.ro un magazin online complex cu produse interesante

Callipso.ro este un distribuitor important din România de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri și pedichiuri foarte moderne. Deoarece oferta conține aproape toate categoriile de produse și deoarece calitatea lor este bună, a ajuns în foarte scurt timp să fie un magazin online foarte apreciat de către multe persoane. Mai ales specialiștii din domeniul NailArt care cunosc avantajele produselor cu care se lucrează ușor, precum și cei care cunosc avantajele de a realiza manichiuri foarte complexe cu ajutorul produselor fabricate de către același producător.

De aici puteți cumpăra pentru salonul dumneavoastră de manichiură geluri pentru construcții, geluri color, pudre acrilice, toate categoriile de decoruri unghii, soluții de bază, top sau soluții tip Primer, acetonă, soluții degresante, uleiuri pentru cuticule, o mulțime de oje semipermanente foarte frumoase, aparatură modernă, lămpi UV sau LED, aparate pentru sterilizare, etc.

Prețurile sunt foarte bune în raport cu calitatea produselor, pot fi comandate online de oricine. Se pot realiza și comenzi mai importante, dacă administrați mai multe saloane de înfrumusețare.

Vezi si:  Cafeaua de dimineata

Geluri construcție profesionale

O manichiură modernă profesională întotdeauna necesită prezența unui gel pentru construcție de foarte bună calitate, pentru a obține rezultate excelente.

FSM Gel UV construcție 02-White 50 gr

Este un produs modern marca FSM, pe care vi-l recomandăm cu această ocazie. Are densitate medie, nu curge în cuticule și este autonivelant. Ele este recomandat pentru orice tip de unghii. Poate fi folosit și pentru unghiile subțiri, deoarece este flexibil și rezistent chiar dacă este aplicat în straturi subțiri. Deoarece nu este un gel de tip 3 în 1, necesită aplicarea unei baze. Fiind un produs profesional, va întări unghia și va stimula cu succes creșterea acesteia.

Producătorul recomandă acest produs pentru realizarea extensiilor de unghii pe șablon (orice lungime!), pentru crearea unei frumoase curbe C, pentru modelarea sau pentru corectarea unghiilor precum și pentru întărirea și consolidarea unghiei naturale.

Sunt foarte multe categorii de geluri construcții incluse în oferta magazinului Callipso.ro! Toate sunt mărci deja recunoscute în multe țări din Europa și în alte țări din lume.

Credem că vă mai sunt utile și modelele frumoase de oje semipermanente, modelele superbe de decoruri și tatuaje unghii care vă oferă posibilitatea de a vă pune pe deplin imaginația la lucru, la care mai adăugăm și soluții esențiale de tip bază și top.