Ce inseamna GRNX la anvelope?

fgh

fghCe inseamna GRNX la anvelope, un logo pe care il vezi din ce in ce mai des pe noile game de anvelope? Este vorba despere un tip de anvelope mai « verzi », mai ecologice, care ofera un excelent nivel de performanta.

Adica este vorba despre fabricanti de anvelope pentru care conteaza foarte mult componentele cauciucurilor pe care le scot pe piata si pentru care este la fel de important sa protejeze mediul.

Ce inseamna GRNX la anvelope?

GRNX este un marcaj care inseamna GRNX Tehnology. Iar aceste tipuri de cauciucuri care se regasesc si la oferte de cauciucuri de iarna si vara pe vadrexim.ro garanteaza celor care conduc masina un sofat nu atat de nociv pentru mediu, dar si o mai mare eficienta in utilizarea acestora, in acelasi timp.

Ce inseamna anvelopele « verzi »?

Anvelopele GRNX Bridgestone, de exemplu, sunt anvelopele care vor reduce amprenta ecologica a vehiculelor. Impactul folosirii lor asupra mediui este deci minim deoarece compusii lor au fost selectati cu atentie si ganditi in asa fel incat sa contribuie in mod considerabil la consumul de carburant si la emisia de CO2.

Anvelopele GRNX  de la Vadrexim.ro sunt cele care ofera un consum de combustibil mult mai scazut, dar si o manevrabilitate superioara, fata de cele traditionale, pe conditii mai dificile precum o sosea umeda. Randamentul in ceea ce priveste kilometrii este si el unul ridicat.

Fata de alte categorii de anvelope, anvelopele GRNX sunt realizate cu un material mai delicat. Acest lucru are drept efect diminuarea rezistentei la rulare si deci si poluarea generata de catre masini atunci cand sunt in miscare.

Vezi si:  Tăierea gresiei - ce instrumente să folosești?

Vor fi convinsi cu siguranta chiar si conducatorii mai sceptici, deoarece ofera cele mai bune performante la franare, dar si in ceea ce priveste tinuta pe sosea. Deci chiar daca aceste cauciucuri ecologice sunt in miscare, se rotesc, incalzirea sau deformarea lor nu creeaza o pierdere de energie cauzata de catre motor atat de importanta.

Care sunt avantajele anvelopelor GRNX?

  • anvelopele GRNX sunt prietenoase atat cu natura, cat si cu buzunarul tau.
  • chiar daca au un pret putin mai ridicat reprezinta cea mai buna investitie deoarece sunt mai robuste si permit realizarea de economii. Pot sa dureze astfel, in medie, cu 10 000 de km mai mult.
  • acest tip de anvelope vor contribui la eficientizarea franarii, se va mentine o directie potrivita a masinii cu ajutorul lor si se vor absorbi si socurile in acelasi timp.
  • au o aderenta mai buna la contactul cu solul.
  • se garanteaza o economie de carburant deaoarece creste si rezistenta de rulare.
  • unele modele de anvelope GRNX au o lonvgevitate superioara fata de cauciucurile obisnuite.
  • tractiunea este si ea mai puternica datorita unui numar mai mare de striatii.

Deci daca vrei sa protejezi mediul si sa consumi mai putina benzina, aceste anvelope sunt cea mai buna alegere. Acestea ofera numeroase avantaje in ceea ce priveste atat economiile de carburant cat si emisia redusa de CO2.