Tips&tricks: ce tipuri de produse poti obtine prin debitare laser?

0

Utilajele pe care producatorii le au astazi la dispozitie cand vine vorba despre obtinerea unor forme precise si complexe sunt extrem de variate, spre deosebire de acum cativa ani.

De exemplu, procedeul de debitare laser este unul extrem de eficient, care iti permite sa obtii produse de calitate, ce nu mai au nevoie de finisaje ulterioare. Afla din randurile de mai jos care sunt obiectele in care merita sa investesti si care sunt taiate prin debitare laser: https://www.sanprod.ro/produse/panouri-debitare-laser/ .

Debitare laser – ce presupune aceasta procedura?

Debitarea cu laser este o tehnica moderna si eficienta, datorita careia poti obtine produse cu finisaje deosebite. Aceasta este recomandata pentru taierea materialelor metalice, de exemplu, fiind eficienta si mult mai rapida decat alte metode de pe piata.

Mai exact, in timpul procesului de debitare, laserul este programat sa realizeze taieturi fine si calitative, indiferent de formele de care aveti nevoie. Totodata, este bine sa iei in calcul si faptul ca debitarea cu laser presupune utilizarea unei cantitati mici de energie electrica, fapt care are un impact major asupra imbunatatirii calitatii mediului inconjurator.

Care sunt produsele pe care le poti obtine datorita debitarii cu laser?

Gama de produse ce poate fi realizata cu ajutorul procedurii moderne de taiere a metalelor iti permite sa obtii:

  • panouri de garduri metalice – te bucuri astfel de un nivel sporit de securitate in propria curte, dar si de un design cu totul aparte la nivelul gardului. De exemplu, cu ajutorul laserului poti obtine modele florale, abstracte sau geometrice, pentru ca laserul utilizeaza matrite speciale, taind metalul in forma dorita;
  • elemente de intarire a imobilelor – fie ca ai nevoie de coltare sau de profile zincate, taierea cu laser este excelenta pentru obtinerea acestora. Te bucuri astfel de produse personalizate, in functie de forma, dar si de grosimea de care ai nevoie, pentru ca mai apoi locuinta ta sa beneficieze de o rezistenta sporita;
  • elemente decorative – daca iti doresti sa aduci o nota de eleganta unei cladiri, poti face acest lucru cu ajutorul panourilor metalice decorative. Acestea sunt usor de montat si asigura imobilelor un plus de stil in timp.
Vezi si:  Avantajele construirii unei sere acoperite cu o folie pentru solarii

Care sunt avantajele debitarii cu laser?

In ceea ce priveste beneficiile debitarii cu laser, ele sunt numeroase:

  • alegi orice design iti doresti, in functie de cum urmeaza sa folosesti produsele pe care le comanzi
  • alegi grosimea optima;
  • debitarea se face mult mai rapid decat orice alt tip de taiere a metalelor;
  • un consum redus de metale, pentru ca producatorul are capacitatea de a reduce cantitatea de deseuri obtinute;
  • debitarea cu laser este eficienta din punct de vedere energetic;
  • poti obtine o gama larga de produse, in functie de modul in care urmeaza sa le utilizezi;
  • finisajele obtinute sunt unele excelente, nemaifiind nevoie de lucrari suplimentare.

Comanda produse personalizate pentru propria locuinta

Daca vrei sa te asiguri ca elementele pe care le folosesti pentru propria locuinta, fie ca e vorba despre cele structurale sau despre cele pentru obtinerea nivelului de siguranta si intimitate dorit, sunt unele potrivite, indicat este sa comanzi produse customizate. In acest fel, ai certitudinea ca gardul tau, de exemplu, se pliaza perfect in spatiul de care dispui, avand culoarea, forma si grosimea dorite.

Acceseaza SanProd.ro si descoperi aici toate produsele pe care le poti comanda si care iti ofera nivelul de securitate dorit, dar si un aspect placut. De la panouri de gard metalice, pana la coama Sanprod coltare sau componente ale sistemelor pluviale, toate iti stau la dispozitie.

Date de contact:

Telefon: 0751 13 23 82

Email: office@sanprod.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *