Care sunt previziunile lui Nostradamus pentru anul 2024?

0

Nostradamus a fost un astrolog francez din secolul 16. Lucra drept medic, dar a devenit celebru gratie capacitatii sale de a prezice viitorul. In pus, i se atribuie numeroase previziuni pentru o multime de evenimente. Unii pretind chiar ca a prezis ascensiunea lui Adolf Hitler, debutul pandemiei de coronavirus si chiar si asasinarea presedintelui American Kennedy. Preziviunile sale pentru anul 2024 prezic o drama pentru familia regala, debutul unui razboi si un tsunami major.

Schimbarile climatice vor deveni catastrofice. Nostradamus s-a inspirat din Biblie pentru viziunile sale asupra lumii mai ales atunci cand a scris despre sfarsitul lumii. Iar aceste imagini au devenit si mai credibile din cauza evolutiilor climatice.

Mai multi interpreti pentru profetiile sale si scrierile sale anterioare vorbesc despre o lume confruntata cu efectele catastrofice ale incalzirii climatice, de care anul 2024 nu are cum sa scape.

Mai multi dintre analistii sai indica un text care descrie marile, raurile si lacurile in fierbere, precum si prezicerea unei mari secete. In opinia lor, aceasta este o dovada ca Nostradamus a prezis o schimbare climatica care va face ca anumite parti ale Pamantului sa devina nelocuibile pentru oameni si animale.

Un tsunami devastator ar putea lovi lumea si ne-am putea confrunta cu foamete. Nostradamus a prezis si unele tsunami-uri, afirmand ca o serie de mari inundatii vor lovi o parte a lumii, urmata de o foamete mare.

Razboaie devastatoare. In ultimii ani, lumea a fost devastata de razboiul dintre Rusia si Ucraina. Dar, in toamna anului 2023 Israel a declarat razboi grupului militant palestinian Hamas, ca urmare a atacurilor sale, care a dus la bombardamente devastatoare si mii de morti.

Vezi si:  Cum poti optimiza efectul ventilatorului tau pe timp de canicula?

Textele lui Nostradamus prezic insa lupte devastatoare si in acest an. Acesta a prezis si o norma lupta navala, cu cele mai mari conflicte pe ocean. China va fi implicata in conflict. In plus, Nostradamus a prezis “batalii si lupte navale” si a afirmat ca un “adversar rosu va pali de frica, infricosand marele ocean”. Unii cred ca acest “adversar rosu” s-ar putea referi la China. Iar batalia navala ar putea face referire la conflictul dintre China si Taiwan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *