Djokovic nu crede in vaccinarea impotriva coronavirusului

Djokovic nu crede in vaccinarea impotriva coronavirusului

Djokovic nu crede in vaccinarea impotriva coronavirusuluiNovak Djokovic in varsta de 33 de ani este pus la zid  pentru dezastrul de la Adria Tour, un turneu organizat de numarul unu ATP in Serbia si Croatia. Acest turneu s-a transformat intr-un adevarat focar de coronavirus.

   Acesta nu crede in vaccin

Dupa ce Novak Djokovic a declarat ca nu crede in vaccin a fost aspru judecat de catre cei din jurul lui. Pana si Jean-Francois Caujolle,un fost tenismen l-a acuzat fara menajamente si a declarat ca il considera iresponsabil.

„Cineva are impresia că este mai presus de toți, se consideră de neatins, se vede un Mesia. Nu este imaturitate, el are o latură mesianică care îl face să se simtă mai presus de anumite legi ale naturii. Îmi aduce aminte de Turnul Babel, în care oamenii încercau să fie zei.

Djokovici s-a pus deasupra tuturor. Se consideră de neatins, un guru al tuturor. El nu crede nici în vaccin. OK, poate că nu crezi în vaccin, poate crezi că te poți trata cu plante, dar ești responsabil când faci astfel de afirmații public. Ar fi mai bine să nu ieși în fața tuturor cu asemenea declarații” a declarat Jean-Francois Caujolle.

Jean-Francois Caujolle nu s-a oprit aici cu acuzatiile, acesta a spus ca Novak Djokovic nu trebuia sa fie presedintele consiliului jucatorilor de tenis.

”Ar trebui să demisioneze din funcția de președinte al consiliului jucătorilor. Mi-aș dori să fie bărbați adevărați unii dintre sportivi și să spună că este prea mult. Aș vrea să aud această părere de la oameni cu influență în circuit: Tsonga, Monfils, Federer, Nadal.

Vezi si:  Aparatură modernă și dezinfectante profesionale!

La Djokovic, exteriorul este neted, iar interiorul este un pic mai chinuit și pe alocuri violent. El nu este nici pe departe icoana tenisului” a mai transmis Jean-Francois Caujolle.

Atat in Serbia cat si in Croatia masurile de distantare nu sunt obligatorii asa ca nu au fost aplicate. Participantii au jucat baschet si s-au imbratisat in fata publicului. Dupa care Novak Djokovic a postat fotografii cu o petrecere a jucatorilor dupa meciuri. Vezi pe aceasta pagina mai multe detalii despre Novak Djokovic si despre alegerile luate.