Vreți să aveți o manichiură care să atragă toate privirile?

Summer Inspired Art

Summer Inspired ArtAcest lucru se poate realiza foarte ușor! Nu este nevoie de cursuri sofisticate și nici de romane …. citite zile întregi. Este vorba doar de câteva sfaturi pe care le puteți lua în considerare.

O manichiură frumoasă înseamnă produse de foarte bună calitate care protejează foarte bine unghiile. Mai înseamnă mâini foarte bine hidratate și unghii cât mai sănătoase. De asemenea, cea mai frumoasă manichiură nu este aceea care este în topul preferințelor tuturor, ci este acea manichiură care va place dumneavoastră cel mai mult. Foarte multe fete tinere au tendința de a împrumuta ceea ce ziarele, revistele și mediul online … promovează. Este un lucru greșit! Nu trebuie să fim demodate dar trebuie să ne impunem propria personalitate.

Distribuitori de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiură și pedichiură

O simplă căutare pe internet ne permite să descoperim aproape orice fel de informație. Mai mult decât atât, daca ne place să fim bine informate, articolele publicate din toate domeniile de care suntem interesate, ne vor ghida exact către lucrurile pe care le căutăm.

Pentru produse variate pe care le puteți cumpăra dintr-un singur loc destinate îngrijirii unghiilor, una din cele mai bune recomandări este magazinul online FSM Romania. Acesta este un distribuitor foarte serios care are în momentul de față extrem de multe produse minunate și pentru uzul personal și pentru centrele specializate de înfrumusețare. Îl recomandăm deoarece există multe categorii de produse fabricate de brand-uri celebre din acest domeniu într-un singur loc grupate care au prețuri destul de reduse. Va trebui să plătiți doar o singură dată costul serviciilor de transport. În situația în care comanda este de cel puțin 250 de lei, atunci transportul va fi complet GRATUIT, rețineți!

Alte sfaturi importante

Pentru o manichiură frumoasă cei mai buni specialiști recomandă să degresați bine unghiile înainte de a aplica soluțiile pentru îngrijire și înfrumusețare, să nu uitați de aplicarea stratului de bază (base coat!) pentru că el va determina o foarte bună adeziune la unghie și acest lucru va însemna rezistență foarte bună timp îndelungat. Întotdeauna, nu ezitați să aplicați chiar în fiecare zi stratul de suprafață sau top coat-ul. Ele se degradează zilnic și trebuie împrospătat ori de câte ori este nevoie.

Nu aplicați mai mult de 2 straturi de ojă semipermanentă, gel color unghii, etc. Unghiile nu vor fi estetice și manichiura se va degrada repede.

Un alt element de noutate este faptul că nu se mai recomandă îngrijirea și pregătirea cuticulelor prin metode brutale de îndepărtare (tăieri cu forfecuța!). Ele se hidratează sau se înmoaie foarte bine, apoi pot fi împinse cu ajutorul unor bețișoare speciale pentru așa ceva. Rolul lor de protecție eficientă împotriva infectării unghiilor cu ciuperci sau bacterii periculoase va fi mult mai bine protejat și susținut în felul acesta.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.