Cea mai buna proteina vegana: Weider Vegan Protein 750g si Optimum Nutrition Gold Standard 100% Plant Vegan 684g

Cea mai buna proteina vegana Weider Vegan Protein 750g si Optimum Nutrition Gold Standard 100 Plant Vegan 684g

Cea mai buna proteina vegana Weider Vegan Protein 750g si Optimum Nutrition Gold Standard 100 Plant Vegan 684gSportivii care isi doresc sa ajunga la forma visata pot lua in calcul si suplimentele proteice pentru vegani. Doua dintre cele mai renumite si mai eficiente de pe piata sunt Optimum Nutrition Gold Standard 100% Plant – 684g si Weider Vegan Protein 750g, care se pot gasi in magazinul online de suplimente KiwiGym.

Optimum Nutrition Gold Standard 100% Plant – vitamine si proteine de mare ajutor

Optimum Nutrition Gold Standard 100% Plant – 684 g este un produs pe baza de proteine din mazare si orez brun, care asigura 100% din necesarul zilnic de vitamina C si o doza importanta de vitamina B12.

Cresterea si dezvoltarea muschilor beneficiaza astfel de un sprijin real, fara efecte adverse. Persoanele vegane sau vegetariene pot include acest supliment alimentar in dieta zilnica, pentru a se asigura ca primesc suficienta proteina.

Produsul de la celebrul brand Optimum Nutrition are un profil complet de aminoacizi, BCAA si glutamina, fiind alcatuit 100% din plante. Nu contine gluten.

Weider Vegan Protein 750 g – sanatate si gust bun

O alta alegere inspirata poate fi si Weider Vegan Protein 750 g care poate fi inclus in alimentatia vegetarienilor datorita proteinei vegane de calitate superioara si a gustului delicios. Proteina din mazare este foarte recomandata de specialisti pentru ca este una dintre cele mai bune proteine vegetale care se pot folosi, ce ofera o valoare nutritionala care este asemanatoare cu proteina din zer. Proteina principala din acest supliment alimentar este compusa din izolat de mazare (Pisane C9), imbogatit cu orez proteic, legume, cereale, pentru o digestie usoara si tolerabila.

Ambele suplimente alimentare sunt potrivite atat pentru sportivi, cat si pentru restul persoanelor care au nevoie de un aport ridicat de proteine: varstnici sau persoane care sunt epuizate fizic si psihic. Produsele nu sunt destinate exclusiv vegetarienilor, ci pot fi consumate la fel de bine si in cazul celor care isi doresc sa reduca consumul de proteina animala, dar fara a reduce calitatea proteinei. Mai multe detalii pe Kiwigym.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.