Cauti un sistem de supraveghere pentru acasa? Iata tot ce trebuie sa stii

Evolutiile recente din domeniul tehnologiei au schimbat modul in care ne putem supraveghea locuintele. Daca altadata apelam mai degraba la metode traditionale, precum un animal de paza agresiv si o poarta cu sistem de alarma sau la ochiul vigilent al unui vecin care isi petrece majoritatea timpului in casa, de-a lungul timpului s-a dovedit ca acestea pot fi inselate, fara dar si poate, de catre cei rau intentionati. Din acest motiv, au aparut ulterior metode mult mai eficiente, avansate din punct de vedere tehnologic, care pot oferi mai mult control celor care vor sa isi supravegheze locuinta 24h din 24h.

Atunci cand vorbim despre sisteme supraveghere, discutia despre securitate este la un alt nivel, si asta datorita rezultatelor dovedite in protectia impotriva furturilor, vandalismului sau a oricarui comportament cu impact neplacut asupra caminului tau si a familiei tale. Daca si tu cauti un astfel de sistem de supraveghere, iata cateva aspecte de care trebuie sa tii cont inainte de a face o alegere de achizitie.

 

Cele mai importante 10 criterii pe care sa le ai in vedere atunci cand achizitionezi sisteme supraveghere

  1. Mediul unde va fi instalata (interior sau exterior, respectiv in casa sau in afara ei);
  2. Tehnologia folosita (analogica HD, digitala IP sau analogica clasica);
  3. Rezolutia maxima (cuantificata in megapixeli);
  4. Tipul de lentila (ce va permite sau nu reglarea manuala a distantei focale);
  5. Functiile de care dispune (ex: functia BLC, care ofera compensarea luminii din spatele oamenilor);
  6. Daca ai nevoie de infrarosu sau de microfon;
  7. Producatorul;
  8. Sursa de alimentare;
  9. Durata si tipul de garantie;
  10. Suportul tehnic.
Vezi si:  Opteaza pentru pardoseala epoxidica ce ofera o rezistenta si durabilitate crescuta

Lista de mai sus nu este una absoluta, insa te va ajuta sa acorzi o atentie sporita tuturor elementelor care definesc un sistem de camere de supraveghere pentru a face alegerile in functie de nevoile reale pe care le ai.

 

De unde stiu daca am nevoie de functia infrarosu?

Functia infrarosu oferita de aceste sisteme supraveghere este cautata de persoanele care isi doresc sa aiba un control absolut asupra locuintei lor, nu doar pe timpul zilei, ci si in timpul noptii. Aceasta functie permite inregistrarea imaginilor in conditii de iluminare foarte scazuta sau in intuneric, pe o distanta variabila, in functie de tipul de camera. De regula, camerele sunt dotate cu un iluminator infrarosu cu leduri IR si ofera imagini clare din timpul noptii, cu ajutorul luminii invizibile ochiului uman.

 

Suport tehnic si expertiza dovedita: magazinul online de care ai nevoie

Daca nu doar achizitia in sine este un proces important pentru tine, ci si suportul tehnic pentru instalarea si intretinerea camerelor de supraveghere pentru locuinta, atunci trebuie sa afli despre e-camere.ro.

E-camere.ro sunt cei ce si-au castigat votul de incredere prin oferta bogata de produse, ce pune la dispozitia clientilor interesati o varietate de camere de supraveghere, pentru a raspunde tuturor nevoilor. Oferind o experienta facila pentru achizitionarea produselor in magazinul online, sunt cunoscuti si datorita suportului tehnic pe care il ofera tuturor clientilor, asigurandu-se de informarea lor corespunzatoare. De asemenea, fiecare produs este prezentat, in detaliu, cu fiecare functionalitate pe care o detine, ceea ce plaseaza acest website in topul preferintelor consumatorilor care navigheaza pe site-uri din domeniu.

Vezi si:  Beneficiile pe care ti se ofera sistemele pentru dus. Specialistii iti ofera toate detaliile

Bucura-te de siguranta ta si a celor dragi in orice moment!