Alege acele accesorii baie prin care iti poti crea propria oaza de relaxare la tine in locuinta

Detaliile fac diferenta. Ei bine, in domeniul amenajarilor interioare, acele detalii sunt chiar accesoriile care au un rol extraordinar. Din ce in ce mai multe persoane isi indreapta atentia spre amenajarile moderne ale bailor, care simuleaza mediile specifice din terapie si din saloanele de relaxare SPA.

Astfel, alegerea potrivita de accesorii baie poate, in final, sa iti imbunateasca viata, nu doar sa iti creasca nivelul de confort. Dusul rapid al diminetii pentru inviorare poate deveni terapia de la tine de acasa, asa cum baia de seara se poate transforma intr-un moment de rasfat si de relaxare al tuturor simturilor. Cum? Descopera acum.

 

Secretul: tehnologii inovatoare integrate in obiecte si accesorii sanitare

Exista, chiar la acest moment, un brand renumit pentru tehnologiile moderne pe care le integreaza in componenta tuturor produselor sale, si care a fost premiat in mod constant pentru experienta deosebita pe care o ofera utilizatorilor tocmai aceste inovatii. Este vorba de Grohe, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata europeana a armurilor sanitare, ce a reinventat obiectele si accesoriile clasice din domeniul sanitar. De la o simpla para de dus cu multiple functionalitati extra, pana la o baterie ce reduce in mod considerabil consumul de apa, toate produsele lansate de Grohe aduc ceva in plus in viata utilizatorului. Avantajele sunt considerabile si te vor ajuta sa obtii acea oaza de relaxare pe care ti-o doresti in casa ta.

 

Care sunt tehnologiile moderne integrate in produsele Grohe

Rainspray, Shockproof, TwistFree, Starlight, DreamSpray, Champagne Spray, InnerWater Guide, JetSpray, Pure Spray – sunt doar cativa dintre termenii care desemneaza tehnologiile inovatoare lansate de Grohe prin gama sa de produse exceptionale, create special pentru un plus de confort. Printr-o para de dus de la Grohe poti obtine experiente senzoriale similare celor din terapie, datorita functiilor pe care doar aceste produse le detin. De exemplu, functia DreamSpray se asigura ca apa este distribuita in mod egal si uniform, indiferent care este tipul de pulverizare pe care l-ai selectat. RainSpray, pe de alta parte, este o functie special conceputa pentru a elimina stresul si tensiunea muschilor, asigurand o forma de terapie acasa.

Vezi si:  Cum să te simți mai sexy și feminină - pași importanți de urmat

 

Functia MassageSpray si cum iti creezi oaza de relaxare la tine in baie

De-a lungul timpului s-au lansat tot felul de accesorii pentru dus, cu functionalitati de mesaj. Niciunul dintre produse, insa, nu s-a ridicat la performanta celor lansate de cunoscutul producator din industria sanitara, Grohe. Functia MassageSpray pe care o ofera o para de dus lansata de Grohe se asigura de o pulverizare ritmica si delicata a apei, cu scopul de a detensiona cele mai afectate de stres zone ale corpului. Zona umerilor, a gatului si zona capilara este in focus, realizandu-se astfel o terapie de relaxare completa. Totul, chiar la tine acasa, fara abonamente de relaxare la spatii special dedicate pentru aceste activitati. Desi produsele Grohe au pretul celor premium, in final, vei economisi mai mult si te vei relaxa la tine acasa.

 

Gama completa de accesorii baie Grohe, la Baterii-lux.ro

Cele mai moderne accesorii baie de la Grohe se gasesc in oferta celor de la Baterii-lux.ro, la pret avantajos. Acest mediu de achizitie de incredere se afla in topul celor mai populare magazine online axate pe nisa echipamentelor sanitare si iti ofera o experienta extrem de placuta de cumparare.

Adaugi produsele in cos, confirmi comanda si primesti produsele dorite direct la tine acasa, cu transportul rapid. Baterii-lux.ro comercializeaza cele mai populare echipamente de tip sanitar de la cei mai mari producatori din Europa.

 

Date de contact

Tel: 0721482872

E-mail: office@baterii-lux.ro