Lampa cosmetica cu picior pentru dotari salon

lampa-cosmetica-cu-picior-pentru-dotari-salon

lampa-cosmetica-cu-picior-pentru-dotari-salonIntr-un cabinet cosmetologic, intensitatea luminii are un rol foarte important. Mai ales daca vorbim despre proceduri ale tenului care necesita minutiozitate. In acest scop, este foarte comod sa ai o lampa cosmetica cu picior, care sa iti permita mutarea ei acolo unde iti trebuie.

Datorita piciorului mobil si flexibil, o vei putea pozitiona sub unghiul dorit, iar stablitatea va fi oferita de cele patru roti ale sale, de aceea nu trebuie sa stai cu gandul ca se poate rasturna. Inaltimea poate fi diferita, insa nu iti recomand o lampa mai lunga de 1,68-1,70 metri. Se are in vedere ca lungimea standului poate fi de 68-70 cm, iar cea a partii pliabile de 100 cm. Aceasta lungime iti permite sa lucrezi atat din pozitie asezata, cat si din picioare.

Puterea de marire a lupei poate fi diferita, aceasta masurandu-se in dioptrii. O vei alege pe cea care se potriveste cel mai bine lucrului tau. Bineinteles ca, daca iti trebuie sa pui un diagnostic cat mai corect tenului, pe langa sirul de analize care vor fi efectuate, iti trebuie o lampa cosmetica cu picior cu un numar mai mare de dioptrii, de la 5 in sus. Tot aici vorbim si despre numarul de LED-uri. Daca ai nevoie de o lumina cat mai clara si rece, care sa nu-ti dea umbre, ar fi bine sa alegi numarul corespunzator de LED-uri, cel putin 50-70. Tot aici vorbim si despre lentila. Dimensiunile acesteia le vei alege in dependenta de cum esti obisnuit sa lucrezi si sa examinezi, de spatiul de care dispui si alti factori pe care ii consideri importanti.

Vezi si:  Windows va spune adio aplicatiei WordPad dupa 28 de ani

Cand iti vei achizitiona o lampa cosmetica cu picior, vei gasi i cutie si manualul tehnic, pe care nu va trebui sa-l ignori. Raspunsul la orice neclaritate pe care o vei intampina, il ve gasi in acest manual. De asemenea si garantia va fi alaturata.

Aceasta informatie se refera nu doar cosmetologilor, ci si electronistilor, giuvaergiilor, filatelistilor si ceasornicarilor, pentru ca aceste profesii la fel necesita examinare atenta si in detaliu a obiectelor cu care lucrezi, mai ales daca vorbim despre giuvaeri.

Oricare ar fi domeniul tau de activitate si care necesita minutiozitate in detalii, nu ezita sa-ti iei o lampa cosmetica cu picior care ofera mobilitate si confort in incaperea ta de lucru. Poti apela la serviciile de pe internet sau poti vizita un magazin specializat cu produse si aparate cosmetice.