Trend alert- 5 tendinte reperate la New York Fashion Week

De ceva saptamani incoace, noutatile sunt cele care infloresc peste tot pe podiumuri si pe strazi. New York, apoi Londra, Londra, Milano si mai apoi Paris… iata care sunt cele  mai cool tendinte pe care va trebui sa mizezi si tu in noul sezon si care au marcat saptamana modei.

Decupajele. Chiar daca hainele dintr-o singura piesa nu mai sunt de actualitate, designerii au gasit o modalitate mai trendy si mai de actualitate pentru a continua sa le purtam. Este vorba despre hainele cu decupaje care lasa sa se intrevada putina piele. Rochiile si topurile ajurate sunt deci cele mai potrivite piese vestimentare ale noului sezon.

Galbenul. Daca in vara anului 2017 galbenul a fost culoarea ta favorita, mai avem o veste buna pentru tine. In toamna – iarna anului 2017, dar si in vara anului 2018, galbenul va fi rege printre nuantele in tendinte. Galben puisor, mustar, neon… nuantele solare sunt cu siguranta cele mai frumoase.

Reintoarcerea in forta a tendintei K- Way. O tendinta care revine in forta, care nu este deloc demodata si care nu va fi deloc discreta in noul sezon. Vei fi cea mai cool si mai vesela atunci cand te vei proteja de ploaie.

Nuante metalice futuriste. Dupa cizmele metalizate imaginate de marii creatori, tinutele intregi compuse din camasi metalizate si fuste plisate sunt cele mai frumoase in noul sezon. Ideale pentru cele mai frumoase tinute de seara. Sa nu mai vorbim despre cele mai frumoase geci in nuante metalice, care iti vor pune toate tinutele in evidenta.

Topul Bralette. Tendinta lenjeriei aparente va continua si in anul 2018. Topul Bralette, un fel de sutien fara armatura, se va purta pe post de top. Dar si sub un blazer in stil nineties pentru a obtine cele mai frumoase si mai cool tinute.

Vezi si:  Beneficiile pe care ti se ofera sistemele pentru dus. Specialistii iti ofera toate detaliile