Cum isi aprofundeaza cunostintele de limba engleza elevii de clasa a III-a

boys-children

boys-childrenIn clasa a III-a, elevii folosesc o varietate de strategii pentru a da sens cuvintelor necunoscute. Ei inteleg si cunosc acum mai multe cuvinte in engleza, si iti imbunatatesc cunostintele citind mai mult, si participand la diverse activitati in limba engleza propuse de fairyland 3 activity book. Vocabularul in dezvoltare al elevilor de clasa a III-a va include cuvinte care descriu obiectele din jurul lor, precum si cuvinte si expresii folosite pentru a descrie ganduri si sentimente. Manualul de limba engleza Fairyland 3 contine toate cuvintele pe care trebuie sa le invete elevii de clasa a 3-a, precum si ilustratii, jocuri, exercitii si activitati interactive. In plus, in activity book fairyland 3 se gasesc si unitati optionale care contin activitati pentru Craciun, Anul Nou, Paste si Ziua Mamei.

Ce invata elevii in clasa a 3-a la orele de engleza

In clasa a III-a elevii pot intelege si utiliza cuvinte din vocabularul de baza, si expresii care au legatura cu lumea lor personala. Ei pot comunica facand schimb de idei simple, se pot introduce pe ei

insisi, pot pune intrebari si pot raspunde in mod simplu. Ei invata sa interactioneze mult mai usor, daca persoana cu care comunica vorbeste clar si lent in limba engleza. Cuvintele si structurile noi sunt prezentate intr-un mod clar si eficient, prin intermediul cantecelor si asocierii cuvintelor cu imagini. In plus, in clasa a 3-a, elevii isi dezvolta abilitatile de scriere in limba engleza, invata despre substantivele neregulate, si descriu parti ale corpului. In clasa a 3-a, elevii invata sa identifice hainele, sa vorbeasca despre vreme, despre animale, sa descrie actiuni care se intampla in prezent, sa identifice fructele si legumele, sa spuna zilele saptamanii, sa scrie o scrisoare, sa descrie mancarea sau o activitate preferata, etc.

Vezi si:  Cum poti pune capat autocriticii negative?

Dupa parcurgerea modulelor prezente in manualele de limba engleza, elevii vor fi mai motivati sa citeasca, vor invata ce inseamna sa faca parte dintr-un grup sau o echipa, vor deveni mai responsabili, si vor intelege mai bine cultura si traditiile altor tari, precum si stilul de viata din alta tara. Ei vor fi capabili sa sa concentreze mult mai bine si sa ramana concentrati pentru mai mult timp, deoarece sunt invatati sa asculte dialoguri din care trebuie sa extraga anumite informatii.

Cum ii ajuta pe elevi manualele de limba engleza

Fairyland clasa 3 este un manual impartit pe module. Prin urmare, in fiecare modul elevii sunt expusi in profunzime la noua limba si ating competenta in limba tinta intr-un ritm mai rapid. Fiecare modul are scopurile sale individuale, iar la sfarsitul modulului elevii, cu ajutorul profesorului lor, isi pot evalua progresul pe care l-au facut la limba engleza.

Manualele contin o varietate de exercitii functionale, cantece si jocuri, care ii ajuta pe elevi sa exerseze limbajul cheie intr-un mod memorabil si placut. In plus, exercitiile de pronuntie ii ajuta pe elevi sa faca diferenta dintre anumite sunete in limba engleza. Acestea sunt insotite de ilustratii pline de umor, care adauga distractie activitatii si scad inhibitiile elevilor.