Cateva idei minunate pentru a iubi si mai mult anotimpul toamna

Toamna este anotimpul cu frunzele sale galbene uscate, in nuante minunate, in care tantarii ne lasa in sfarsit in pace, unele seriale revin si caldura groaznica ia o pauza. Dar  nu numai.

Merele cu caramel. Adica unul din cele mai savuroase fructe combinate cu cel mai delicios caramel. Ia si tu un mar Granny Smith, cu gust putin mai acid si combina-l cu unt de arahide, cu bomboane, biscuiti caramele moi, nuci sau alte garnituri.. Pur si simplu divin.

Zile calde, nopti racoroase. Toamna variatiile de temperatura pot sa fie frustrante, dar ziua poti profita de cele mai clemente temperaturi si noaptea te poti odihni asa cum trebuie pe racoare.

Toamna este anotimpul celor mai frumoase culori. Arborii sunt frumosi tot anul, dar toamna sunt cu adevarat extraordinari. Si afiseaza cele mai frumoase nuante de la galben, la aramiu sau rosu stralucitor.

Fosnetul frunzelor. Chiar si frunzele sunt o sursa de placere. Ne putem plimba prin cele mai frumoase zone impadurite pentru a simti sub picioare fosnetul frunzelor.

Apusuri de soare de pus pe Instagram. Vedetele peisaje ale toamnei sunt cele mai frumoase apusuri de soare. Culori vibrante, soarele minunat, cerul care ne aminteste sa profitam din plin de cele mai frumoase raze de soare…

Poti savura un latte cu dovleac. Este deja o bautura populara pe care lumea o adora pur si simplu. Este o combinatie parfumata cu cele mai minunate mirodenii de toamna, cafeina, zahar  deci este o perfecta alegere contra frigului toamnei.

Te poti delecta cu miresmele unice ale toamnei. Cuisoare, scortisoara, portocale… sunt arome vedeta pe timp de toamna.

Vezi si:  Steroizii si culturismul - scurta istorie

Poti savura gogosii cu suc de mere. Gogoasa cu suc de mere poate completa de minune toate bauturile calde pe care le consumi pe timp de toamna.