rame ochelari de vedere

rame ochelari de vedereAuzim din ce in ce mai des despre cumparaturi on line, despre faptul ca devine un obicei popular si aplicabil multor domenii. De fapt, se pare ca acesta e viitorul comertului si ca Romania are una dintre cele mai mari cresteri ale vanzarilor online in Europa.

Toate bune si frumoase pentru carti, bilete la evenimente, electrocasnice si mult altele care pot fi cumparate fara probleme online. Dar cum sta treaba atunci cand trebuie sa probezi produsele respective? Foarte multi comanda cu succes haine si incaltari. Dar.. ochelari? Am cercetat si se vede treaba ca se poate. Chiar comod si nu foarte complicat.

Este evident ca nu poate fi la fel de simplu ca atunci cand comanzi o carte. Fie ca e vorba de rame de ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile pentru niste rame pe care le avem deja, procedura e simpla, daca urmezi cativa pasi. Punand totusi in balanta avantajele si dezavantajele procesului, evaluarea noastra a fost categorica: e bine sa comanzi online, mai ales daca gasesti un magazine online placut, comod, cu multe optiuni de filtrare, cu modul de probat ramele online (try-on).

Avantajele unor comenzi de ochelari online

1. Este comod si placut sa comanzi in linistea caminului, sa nu fie nevoie sa te deplasezi niciunde pentru cumparatura respectiva. Poti chiar sa faci o surpriza cuiva si sa-i trimiti perechea de ochelari la usa.

2. Este bine sa poti reveni de cate ori simti nevoia, sa aloci cat timp ai nevoie pentru a putea lua o decizie buna, gandita suficient si sa nu te simti jenat din cauza nehotararii in fata vreunui vanzator nerabdator.

Vezi si:  Inchirieri auto sau taxi în Bucuresti?

3. Ai posibilitatea sa alegi din foarte multe produse, mult mai multe decat in orice magazin traditional. Daca alegi site-ul corect, poti restrange din miile de produse in functie de brand, de dimensiuni, material, etc.. astfel incat sa ramai cu o lista scurta de rame care corespund nevoilor tale.

4. Pe unele site-uri (de ex. www.ochelari.com) gasesti posibilitatea de a proba toate aceste rame pe o poza a ta, incarcata pe calculator.

5. In magazine online serioase, in cele care se ocupa doar de ochelari, gasesti multe articole scrise de specialisti, articole care te ghideaza in deciziile pe care trebuie sa le iei ca sa faci alegeri corecte.

6. Ca sa nu mai spunem cat de amabili sunt consultantii care te ghideaza telefonic daca simti nevoia.

7. Nu in ultimul rand, cel putin in teorie, preturile online sunt mai mici, avand evident cheltuieli mai mici. Te sfatuim sa verifici

Dezavantaje? Ca nu poti proba pe viu, ca nu poti pipai… dar iarasi, depinde de site pentru ca, daca intri pe un magazine online care se respecta, gasesti toate informatiile care iti trebuie: greutate, material, etc. si multe multe fotografii de calitate in care poti vedea bine detaliile produsului, iar despre probatul online am mai zis.

Ai primit ramele si nu-ti plac? Le returnezi, nu trebuie sa iti faci probleme.

Deci, se pare ca acesta e viitorul. Fii in pas cu vremurile si incearca sa cumperi ochelari online.