Despre intalnirile online si cele mai cunoscute prejudecatiAtat femeile cat si barbatii au foarte multe prejudecati atunci cand vine vorba de intalnirile online. Cu toate ca aceste pareri sunt nefondate, oamenii inca se tem ca persoanele pe care le intalnesc in mediul online nu vor fi asa cum pretind.

   Acestea sunt cele mai cunoscute prejudecati despre intalnirile online

Profilul tau ar trebui sa spuna totul despre tine

Aceasta perceptie le determina pe femei sa scrie descrieri lungi si plictisitoare  pe care barbatii nu le citesc. Nu este deloc recomandat sa oferi atatea informatii despre tine. Barbatul care va vrea sa te cunoasca o sa iti scrie.  Pe masura ce discuti cu cel care te cauta vei reusi sa ii oferi acestuia toate informatiile pe care le doreste.

Ai de unde alege asa ca poti fii pretentioasa

Este adevarat ca in mediul online vei gasi foarte multi barbati cu care sa poti discuta dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii refuzi inca din momentul in care le vezi poza de profil. Cu cat discuti cu mai multi barbati cu atat sansele sa gasesti unul potrivit vor creste.

Toata lumea minte in legatura cu varsta

Asta nu este tocmai adevarat. Nu are sens sa minti in legatura cu varsta daca vrei sa cunosti cu adevarat pe cineva. Daca vei incepe o relatie cu o minciuna atunci nu mai este cazul sa intri intr-o relatie. Nu este deloc corect fata de persoana cu care discuti sa incepi o relatie bazata pe o minciuna. Gandeste-te ca daca lucrurile vor evolua te vei adanci si mai mult in minciunile tale.

Daca iti scrie sau daca te suna des inseamna ca te place cu adevarat

Nu este neaparat adevarat. Un barbat care iti scrie in mod constant nu inseamna ca te si place cu adevarat, poate ca simte nevoia sa discute cu cineva si tu esti mereu la dispozitia lui.  Sa nu cazi niciodata in aceasta capcana, cel mai bine este sa dai dovada de prudenta si sa discuti cat mai putine aspecte despre viata ta persoanala.

Acceseaza https://sexgen.ro/intalniri/ pentru mai multe sfaturi despre intalniri.


Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.