Nu trebuie sa fii mireasa ca sa radiezi la o nunta

image001

image001Fiecare fata de pe la 15-16 ani viseaza ca va fi domnisoara de onoare la nunta celei mai bune prietene, viseaza ca va imbraca o rochie eleganta, in culori pastelate si va face parte din trupa de incredere a miresei intr-o zi atat de importanta pentru ea.

Fiecare fata vrea sa fie domnisoara de onoare, fiecare mireasa isi doreste ca domnisoarele ei sa arate perfect sis a ii fie alaturi in momentele fericite din ziua cea mare.

Deseori ne lovin de o problema. Domnisoarele de onoare nu sunt fane prea mari ale alegerilor pe care mireasa le face in legatura cu rochiile lor, mireasa, nu poate sau nu vrea sa se razgandeasca. Stiti de ce se intampla asta?

De la o vreme, majoritatea domnisoarelor de onoare au aceeasi problema, limitarea!

Din pacate, modelele de rochii si culorile alese de mirese pentru rochitele fetelor sunt aceleasi. De ce oare?

Pentru ca nimenu nu are timp sa caute, sa aloce timp de gandire acestui aspect. Sa fim serioase, la cata treaba are mireasa pentru a organiza un mega eveniment, domnisoarele de onoare sfarsesc deseori ultimele pe lista ei de prioritati. Asa se ajunge ca fetele sa primeasca rochii vagi, sterse, cu acelasi model trist, fara pic de sclipici.

Oricat de greu ai parea, sa alegi rochiile perfecte pentru fetele care iti vor fi alaturi nu este asa greu. Poate nu ai timp, poate nu ai gasit ce iti dorea inima si uite asa fetele alea nu prea zambesc in poze.

Haide sa iti dau un sfat. Nu mai cauta in zadar in magazine sau pe site-uri fantoma, tinuta aii perfecta pe care ai gasit-o odata demult si de care te-ai indragostit. Mai bine intra repede pe felamo.com, filtreaza dupa rochii de domnisoara de onoare si lasa-ti ochii sa se limpezeasca in sutele de modele, culori, forme si frumuseti pe care site-ul ti le ofera. Iesi din tipare, lasa-ti pozele de nunta sa rarieze la fel ca tine, ofera-le fetelor tinute de vis

Fetelor, dragelor viitoare domnisoare de onoare, faceti o sedinta cu mireasa voastra, aratati-I site-ul, daca ea are prea multe pe cap si alegeti impreuna rochiile elegante perfecte. Nu o sa ii injumatatiti bugetul, petnru ca pretul este ultimul la care te vei uita aici, o sa fii fermecata de rochiile boeme, boho, simple, scurte sau lungi, extravagante si uimitoare.

Stai sa le vezi accesoriile care se potrivesc manusa tinutelor, dar sssh.. eu nu va spun nimic, va las sa descoperiti chiar voi pe site

Cauta bine, exploreaza toate posibilitatile site-ului si o sa reusesti sa-ti incropezi cele mai sic tinute pentru plimbarile perfecte pe falezele romanesti, stradutele mititele de prin Roma, soarele prietenos de prin Grecia sau explorarea unor locuri noi exotice, cine stie unde ajungi la aceasta nunta.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.