Alege o sa de bicicleta potrivita pentru maximum de confort. Iata de unde o poti achizitiona

Chiar daca bicicleta pe care ai achizitionat-o deja, sau pe care urmeaza sa o cumperi, prezinta ca si parte componenta o sa, e posibil ca unele dintre acestea sa ofere un confort mult sub nivelul asteptarilor tale.

Este primordial ca atunci cand alegi o sa de bicicleta sa te orientezi spre calitatea pe care aceasta o are. O sa aleasa cu simt de raspundere te poate ajuta sa inlaturi durerile pe care le-ai putea avea din cauza uneia nepotrivite, iar experienta mersului cu bicicleta va fi de neuitat de fiecare data.

Alege calitatea dorita

O bicicleta de oras este conceputa in asa fel incat saua pe care aceasta o are prezinta arcuri, astfel ca poate fi extrem de confortabila, dar daca alegi o distanta scurta.

Utilizarea acestora de catre ciclistii profesionisti pe distante mai lungi sau pentru bicicletele de tip mountainbike nu este tocmai recomandata.

Producatorii de sa bicicleta sunt in continua cercetare, pentru a ajunge la cel mai bun produs care sa ofere un echilibru perfect intre performanta si confort. Pentru ca structura anatomica este diferita in functie de fiecare om, ar fi indicat ca inaintea achizitionarii sa probezi saua.

Varful seii, de asemenea, este foarte important, atat pentru confort cat si pentru controlul bicicletei. Pentru buna desfasurare a antrenamentelor tale, bicicleta trebuie reglata intr-un mod corect, iar varful seii nu trebuie sa fie foarte ridicat.

Inainte de a merge sa achizitionezi noua sa, este foarte important sa-ti stabilesti un plan cu o serie de intrebari la care sa-ti raspunzi, pentru ca tu sa fii sigur de ceea ce iti doresti. Spre exmplu, poti raspunde la urmatoarele intrebari:

  • Care este tipul bicicletei pentru care iti doresti o sa?
  • Ai o selectie mai mare de culori, spre exemplu, poti alege dintre gri, maro, rosu, verde, alb, negru. Tu ce ai prefera?
  • Conteaza brand-ul acesteia pentru tine?
  • Preferi un anumit design?
  • Ai prefera o sa cu arcuri sau care sa aiba un canal de aerisire?
  • Conteaza pentru tine materialul din care este confectionata saua? Ai opta pentru pielea sintetica sau naturala?
  • Este importanta greutatea pe care o are?
  • Ce buget ai fi dispus sa aloci in privinta achizitionarii acesteia?
Vezi si:  Copertine retractabile – afla tot ce trebuie sa stii despre acestea

Acum ca ai raspuns la toate aceste intrebari, te poti indrepta catre un showroom, daca ai unul in orasul tau, sau, mult mai rapid, poti accesa site-urile de specialitate, de unde te poti inspira si unde poti vizualiza toate ofertele.

Alegerea optima a unei sa de bicicleta iti va aduce multe beneficii in ceea ce priveste plimbarile pe care le vei face. Cu sigurata te vei simti confortabil, nu vei avea nicio durere la nivelul coloanei si vei putea parcurge kilometri intregi.

Fa cea mai buna alegere pentru tine

Compania “Mos Ion Roata” a luat nastere in 2009, numele acesteia avand o mare greutate istorica. Promoveaza ciclismul dar si sportul in general, si dragostea fata de natura.

Profesionistii de la cel mai popular magazin de biciclete, mosionroata.ro, te pot ajuta cu toate informatiile de care ai nevoie, iar daca bicicleta ta necesita o reparatie, te poti indrepta catre service-ul cu sediul in Bucuresti. Daca esti in cautarea unor excursii organizate cu bicicleta, esti in locul potrivit.

Daca iti doresti mai multe detalii despre produse si servicii, nu ezita si cere oferta!