Care sunt cele mai noi solutii in ceea ce priveste plasele de tantari?

plase de tantari si insecte

plase de tantari si insecteAtunci cand vine vorba despre plase de tantari si insecte, majoritatea oamenilor se gandesc la acele solutii din aluminiu fixate pe geam sau montate in niste balamale, care sunt prezente pe mai toate tamplariile termopan din Romania.

Din fericire, solutiile pe care le au cei care isi doresc sa isi tina casa departe de insecte sunt mult mai variate de atat si pot sa se incadreze perfect in cerintele de estetica si de functionalitate impuse de cei mai pretentiosi utilizatori.

Care sunt cele mai noi solutii in ceea ce priveste plasele de tantari?

  1. Plase tantari tip rulou. Mai elegante si mai eficiente decat variantele clasice, acestea permit strangerea pe timp de iarna, fara a fi nevoie de demontare. Cei care doresc astfel de plase au o libertate destul de mare in ceea ce priveste dimensiunile, existand variante de pana la 200 x 280 de centimetri. Motivele pentru care o astfel de plasa de tantari este foarte atractiva sunt urmatoarele:
  • Pot fi realizate atat pe verticala, cat si pe orizontala, ceea ce le creste flexibilitatea;
  • Asigura o etanseitate perfecta. Garnitura etansare termopan poate sa functioneze mult mai bine la acest tip de plase;
  • Manevrarea este foarte simpla, in conditiile in care plasele sunt dotate cu arcuri, cu un snur de actionare si cu manere pliabile.
  • Exista mai multe variante de culori in care pot fi achizitionate, dintre care cele mai populare sunt alb, maro sau stejar auriu.
  1. Plase de tip rulou cu actionare electrica. Pentru cei care doresc confort total exista inclusiv plase de tantari cu actionare electrica. Ceva mai costisitoare, acestea pot fi actionate direct de la o telecomanda.
  2. Plase cu role. Sunt extrem de atractive atunci cand golul ce trebuie protejat este foarte mare. Cei de la reparatiitermopane-pvc.ro considera ca sunt perfecte pentru terase, sere sau balcoane. Acestea functioneaza pe doua sine: una inferioara si una superioara iar utilizarea lor este foarte simpla.
  3. Plase de tip Plisee. Nu in ultimul rand, pe piata au aparut aceste plase de tip plisee, asemanatoare cu cele de tip rulou vertical, insa care functioneaza pe baza unui sistem de role. Acestea au o fiabilitate foarte buna si sunt ideale pentru ferestre si usi. Din pacate, intretinerea plaselor de tip plisee este ceva mai dificila, fiind necesara aspirarea saptamanala. Totusi, au marele atu de a fi extrem de elegante si de a putea fi achizitionate atat cu glisare orizontala, cat si verticala.
Vezi si:  Pentru toate dormitoarele si paturile- Lenjerii Casa New Concept

Atentie:

Indiferent cat de bune sunt plasele de tantari achizitionate, unul dintre cele mai importante lucruri este montajul. Tocmai de aceea, este bine sa se apeleze la profesionisti in momentul in care se face montajul, in asa fel incat etansarea sa fie cat se poate de buna iar dimensiunea plasei sa fie cea corecta. Nu de putine ori, plasele de tantari prezinta greseli care ingreuneaza foarte mult utilizarea si nu isi fac treaba asa cum ar trebui sa o faca.