Cum să te simți mai sexy și feminină – pași importanți de urmat

image001

image001Vezi peste tot femei ce arată și se simt bine? Îți dorești și tu să te simți mai încrezătoare, sexy și feminină în fiecare zi? De la lenjeria intimă sexy pe care o purtăm și până la obiceiurile zilnice adoptate, toate pot avea un impact semnificativ asupra atitudinii și stării noastre de bine. Fiecare femeie poate arăta incredibil, indiferent de formele pe care le are, atunci când emană încredere și feminitate.

Vrei să știi cum poți deveni o femeie mai încrezătoare, ce emană feminitate la orice pas? Mai jos găsești o serie de sfaturi ce, odată aplicate, te vor ajuta să te simți mai bine în pielea ta. Unele din ele vor părea simple, dar puse în practică vor genera rezultate vizibile.

⦁ Tratează-te cu…iubire!

Mai întâi trebuie să te iubești pe sine, pentru a putea fi iubită de alții. Desigur, este mai ușor de spus decât de făcut, din moment ce vorbim de o stare și nu o destinație propriu-zisă. Se poate să dureze puțin până vei ajunge să te iubești așa cum ești, dar e important să începi să faci pași în direcția asta.

Complimentează-te referitor la lucrurile pe care le apreciezi la tine. Adu-ți aminte, în fiecare zi, că ești unică, incredibilă și capabilă de lucruri minunate. Încet, te vei obișnui cu ideea de a-ți iubi propria persoană.

⦁ Acordă-ți o zi de răsfăț

Atunci când îți oferi acces la lucruri care te fac să te simți bine, stima de sine va crește. Din păcate, când suntem ocupate uităm să arătăm corpului și minții puțină atenție și iubire. Răsfățul poate fi găsit în lucruri mărunte, precum un duș prelungit, loțiunea de corp preferată sau pregătirea micului dejun așa cum ne place.

Arată-ți cât de mult de prețuiești și fă ceva frumos pentru tine. Fă-ți manichiura, servește un cocktail cu cele mai bune prietene, petrece ziua celebrând super-femeia din tine.

⦁ Fă mișcare, de orice fel

Multe persoane, femei în special, fac exerciții fizice sub formă de pedeapsă. Se gândesc că au mâncat prea mult carbohidrați la prânz, așa că trebuie să îi ardă. Acest mod de abordare nu numai că e dăunător, dar te va face să te simți prost.

Exercițiile fizice au mult mai multe beneficii, decât să ne țină greutatea sub control și să crească masa musculară. Ele stimulează generarea de endorfine în corp, hormoni responsabili cu o stare de bine. Așadar, fie că mergi la sală, faci mișcare în aer liber sau acasă, este important să ai exerciții fizice în rutină pentru că induc o stare de bine.

⦁ Răsfață-te cu lenjerie sexy

Reține că această lenjerie sexy este pentru tine și nu pentru a impresiona pe altcineva! Atât de multe femei cumpără lenjerie intimă sexy doar pentru a o purta în fața partenerilor. Dar corpul tău nu este făcut pentru a defila sub privirile altora (deși asta nu e greșit, mai ales dacă te face să te simți bine). Așadar, învață să te îmbraci frumos pentru tine și să te simți bine când faci asta.

Rolul lenjeriei intime sexi, în modele deosebite, este acela de a-ți reaminti că meriți lucruri frumoase și meriți să te simți bine. O gama variata de lenjerie sexy pentru dama o poti gasi online aici, produsele sunt confectionate din materiale inalt calitative, perfecte pentru a fi purtate atat zi de zi, cat si la ocazii speciale.

image002

⦁ Încetează să te mai compari cu alte persoane

Comparațiile, de orice fel (fie că sunt de natură fizică, referitoare la abilități sau personalitate), nu sunt sănătoase. Sunt inutile și nu ne vor permite să câștigăm acea stimă de sine și încredere în propria persoană. Acceptă-te și iubește-te așa cum ești. Dacă dorești să faci anumite schimbări, pentru binele tău, ai libertatea să o faci, dar fără a te compara cu altcineva.

⦁ Acordă-ți momente de relaxare și deconectare

Relaxarea este esențială pentru a te putea simți bine în propria piele și pentru a putea menține aceeași stare de spirit. Una din problemele multor femei este că se simt prea stresate pentru a intra în “starea” care le face să se simtă sexy.

Așadar, dezvoltă-ți obiceiul de a te detensiona și relaxa periodic. Pur și simplu bucură-te de moment și ia totul mai încet. Este prilejul ideal pentru a descoperi pasiuni, hobby-uri sau lucruri care ne fac plăcere.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.