Obtine functionalitate si design deosebit prin alegerea unor pardoseli cu cuart

Sistemele de pardoseli destinate zonelor industriale au fost dezvoltate foarte mult in ultimii ani, datorita cerintelor foarte ridicate in ceea ce priveste duritatea, durata de viata si rezistenta la diferiti factori externi precum conditiile meteo, traficul greu, umiditatea sau petele dificile. Pentru fiecare zona sunt potrivite anumite tipuri de pardoseli care promit utilizarea spatiului industrial in mod optim.

In conditiile in care ai nevoie de o podea antiderapanta, este recomandat sa iti indrepti atentia catre tipurile de pardoseli cu cuart. Acestea ofera toate beneficiile unei pardoseli de beton, iar cuartul asigura un risc zero de alunecare.

Ce sunt pardoselile cu cuart si cum se obtin?

Pardoselile cu cuart sunt, de fapt, pardoseli din beton la care se adauga cuartul. Dupa instalarea pardoselii din beton, se aplica epoxid peste care se imprastie un strat de cuart zdrobit. Cele trei elemente se combina si astfel se obtin aceste pardoseli cu cuart. Particulele de cuart se aseamana cu nisipul, insa pot fi si divers colorate, in ideea obtinerii unui stil atragator.

Avantajele instalarii unei pardoseli cu cuart

Pardoselile de acest tip sunt ideale pentru spatii industriale si comerciale unde se doreste eliminarea riscului de accidente prin alunecare, dar si pentru obtinerea unui aspect interesant. Avantajele utilizarii cuartului pentru pardoseli sunt urmatoarele:

  • Crearea unei suprafete antiderapante: in cazul unei bucatarii destinate angajatilor dintr-o fabrica, a unui vestiar dintr-o sala de fitness sau al unui service auto, este neaparat necesara instalarea unei pardoseli care sa elimine orice risc de alunecare;
  • Protectie impotriva umezelii excesive: in unele spatii precum baile sau vestiarele din anumite locuri publice, este prezenta o umiditate foarte mare. De aceea este necesara o solutie precum pardoseala cu cuart care sa reziste timp indelungat la actiunea daunatoare a apei;
  • Posibilitatea de personalizare: pardoselile cu cuart pot indeplini cu succes variate cerinte de personalizare, in functie de culori sau modele. Cu adevarat impresionante sunt pardoselile cu cuart 3D. Acestea pot reproduce orice model doresti cu o claritate exceptionala, iar calitatea materialelor utilizate o vei vedea in timp, deoarece nu se decoloreaza;
  • Rezistenta la agenti chimici: substantele de curatare utilizate zilnic sau orice alt fel de chimicale din zona industriala de lucru pot fi foarte daunatoare pentru pardoseli, intrucat varsarea este inevitabila. Pardoselile cu cuart au avantajul de a rezista la actiunea agentilor chimici;
  • Costuri avantajoase;
  • Intretinere usoara in timp: fiind atat de rezistenta la pete, chimicale si umezeala, prdoselile cu cuart se pot curata si decontamina foarte usor;
  • Durata lunga de viata.
Vezi si:  6 termeni esentiali pe care trebuie sa ii cunoasca orice trader

Pardoselile cu cuart sunt deosebite, insa nu te poti bucura de beneficiile instalarii lor daca nu contactezi expertul potrivit.

pardoseliindustriale.ro reprezinta o companie specializata in cele mai inovatoare si rezistente sisteme de pardoseli, care garanteaza o colaborare avantajoasa.

Rezultate impresionante si durabile doar cu Pardoseli Industriale

Pardoseli industriale este o companie specializata in sisteme complexe de pardoseli alcatuita doar din cei mai buni experti si care utilizeaza materiale de calitate superioara. Siguranta si fiabilitatea sunt pe primul loc in fiecare proiect dezvoltat de aceasta, iar timpul de aplicatie se incearca mereu a fi cat mai scurt.

Compania pune accentul pe educatia constanta a resurselor umane, astfel ca sunt mereu la curent cu tehnologiile din domeniu, fiind cu un pas inaintea competitorilor.

Pentru informatii suplimentare, specialistii iti stau la dispozitie cu raspunsuri prompte si utile.