Sisteme de control acces: află ce sunt, dar și unde să le folosești ușor!

0

Vrei să monitorizezi accesul într-un anumit perimetru? Dacă vrei să știi în permanență cine pășește în clădirea ta, poți să restricționezi accesul și să îl oferi doar anumitor persoane.

Poți face acest lucru cu ajutorul unor sisteme control acces moderne. Descoperă, așadar, din rândurile de mai jos cele mai importante aspecte, pe care să le știi, înainte de a apela la o firmă specializată în domeniu!

Sisteme control acces – ce tipuri de sisteme ai la dispoziție?

În funcție de nevoile tale personale ori de business, poți alege să investești într-un sistem de control:

  • pe bază de amprentă digital;
  • pe bază de cartelă de acces;
  • pe bază de cod numeric.

Sistemul de acces îți oferă mereu control asupra cui și când intră în spațiul tău.

Sistemul de control poate include și un sistem de pontaj, dacă el îți este necesar în cadrul unei companii. În acest fel, monitorizezi  programul fiecărui angajat și te asiguri că acesta își respectă programul de lucru.

Unde poți utiliza un sistem de acces?

Alege sistemul de acces în funcție de locul în care vrei să îl folosești. De exemplu, poți să instalezi unul în:

  • locuința personală, dacă vrei să te bucuri de un nivel ridicat de securitate. Pe lângă sistemul de acces, ai nevoie și de camere video. Colaborează și cu o firmă de securitate, iar astfel ai certitudinea că imobilul tău este foarte bine protejat de musafirii nepoftiți;
  • clădirea pe care o manageriezi – sistemul de acces al controlul este absolut obligatoriu într-un astfel de spațiu, pentru că este datoria ta, atât moral, cât și legal, să oferi angajaților un mediu sigur, în care să își desfășoare activitatea. Gândește-te atent, înainte de a face o investiție. Un astfel de sistem îți este de folos mai ales într-o clădire cu un trafic intens în fiecare zi.
Vezi si:  Amintirile mele sunt safe

Alegi ușor cui să oferi acces în spațiul tău

Softul modern, în care investești îți oferă posibilitatea de a alege foarte ușor cui oferi acces aici. De exemplu, dacă administrezi o clădire de birouri, oferi fiecărui salariat o cartelă electronică, ce conține date de identificare a angajatului. Atunci când acesta intră în clădire, el trebuie să apropie cartela de terminalul standalone, pentru ca ușa să i se deschidă. Ulterior, în baza acestui aspect, vei putea descărca rapoare privința prezența la birou a angajatului respectiv.

Ai acces la rapoarte clare și concise

Nu în ultimul rând, sistemul de acces, în care investești îți permite să descarci foarte ușor rapoarte clare, privind accesul în clădirea ta. Aceste rapoarte sunt de mare ajutor mai ales departamentelor de Resurse Umane, care se ocupă de calcularea salariilor, dar și de supravegherea nivelului de responsabilitate pentru fiecare angajat.

Accesează Helinick.ro și descoperi aici o gamă largă de soluții practice, în care merită să investești. De la sisteme de pontaj, până la cele anti-efracție, sisteme de interfonie dar și sisteme automate, de stingere a incendiilor, toate îți sunt de mare ajutor, mai ales când manageriezi un business! Secretul constă în alegerea sistemelor care îți sunt absolut necesare și care te ajută să îți atingi scopul mai ușor din punct de vedere al afacerii pe care o administrezi.

Date de contact:

Email: office@helinick.ro

Telefon: +(4021) 404 44 44, +(4021) 404 44 00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *