Alege cea mai buna varianta de cartuse destinate imprimantei tale Hp

Daca a sosit momentul sa investesti intr-o imprimanta, sau daca cea pe care o aveai prezinta anumite defectiuni, cu siguranta iti doresti sa stii si ce tip de cartuse imprimanta Hp sunt compatibile cu aceasta.

Din fericire, exista o multitudine de modele de cartuse, asa ca ai optiunea de a alege ceea ce-ti doresti. Fiecare cartus are o anumita serie, astfel incat, aceasta te poate ghida atunci cand iti doresti sa-ti schimbi setul cu unul nou.

Afla care sunt diferentele dintre un cartus si un toner

Aceste cartuse imprimanta Hp contin un lichid, mai exact cerneala, si sunt utilizate de imprimantele cu jet de cerneala, iar cartusele de tip toner contin pulbere si sunt destinate imprimantelor cu laser. Imprimantele cu jet de cerneala sunt bazate pe coloranti, iar acestea sunt, de regula, ceva mai economice decat cele bazate pe pigmenti.

De asemenea, sunt apreciate pentru o caracteristica mai mult decat importanta, mai exact pentru faptul ca pot produce imprimeuri si fotografii de o calitate inalta, insa acestea sunt permeabile si tind sa se estompeze abia dupa aproximativ 25 de ani.

Aceste cartuse cu cerneala si-au castigat aprecierea in randul fotografilor profesionisti, dar si a graficienilor, tocmai pentru capacitatea lor de a tipari imagini si texte de calitate arhivistica.

Tonerul este o substanta pulbere uscata, insa prezinta si un dezavantaj ce consta in faptului ca, daca nu este manevrat cu atentie, continutul poate lasa anumite pete. Tamburul este cel care functioneaza cu cartusul de toner pentru a fuziona pulberea de toner pe hartie.

Aceasta componenta poate fi incorporata fie in cartus, fie poate fi achizitionata si separat, in functie de caracteristicile pe care le are imprimanta ta. Cartusele de toner care au deja un tambur incorporat sunt mai scumpe, insa sunt preferate de clienti, deoarece nu vor mai fi nevoiti sa le inlocuiasca si aceasta parte componenta.

Vezi si:  Cateva sfaturi bune pentru un inceput de an fara anxietate

Cele mai multe familii, fotografi sau micile birouri, opteaza pentru imprimantele cu jet de cerneala. Avand acest mecanism, se pot tipari texte, imagini color, cat si fotografii. Astfel ca, daca intentionezi sa imprimi in mod regulat un volum mic sau vrei fotografii de calitate superioara, aceasta poate fi o buna alternativa pentru tine.

Exista doua combinatii de cartuse de cerneala. Mai exact, este vorba despre culoarea neagra si o alta ce poarta denumire de tri-culoare. De asemenea, sunt si tipuri de imprimante care utilizeaza cate un cartus individual pentru fiecare dintre culorile negru, cyan (albastru-verzui), magenta si galben, dar unele dispozitive periferice mult mai avansate mai pot avea spatii si pentru cyan deschis, cat si pentru magenta inchis.

Asadar, in functie de tipul de imprimanta pe care il ai, poti alege cartusele care se potrivesc, asa ca nu vei regreta investitia.

Alege calitatea superioara a produselor

Daca esti in cautarea unor cartuse imprimanta de foarte buna calitate si daca nu gasesti modelul potrivit pentru imprimanta ta, cu siguranta esti in cel mai potrivit loc. Aici ai la dispozitie o selectie intreaga de cartuse pentru diferite marci de dispozitive periferice.

Echipa de specialisti de la tonerpro.ro iti poate oferi mai multe detalii despre produsele disponibile, dar chiar si consiliere in mod gratuit, pentru ca tu sa poti face cea mai buna alegere.

Prin urmare, nu mai amana achizitia unui nou set de cartuse pentru imprimanta si alege garantia produselor!