Inchirieri auto sau taxi în Bucuresti?

inchirieri auto taxi

inchirieri auto taxiCapitala Romaniei este un oras in care traficul reprezinta o reala problema. Cei care ajung in Bucuresti se pot lovi de nevoia de a lua o decizie cat mai inteleapta, care sa le ofere flexibilitate cat mai mare in deplasare.

Daca zona de interes este cea centrala, cea mai buna solutie de transport este metroul. Daca aria de interes creste, cu siguranta este nevoie de deplasarea cu masina, iar in acest caz exista doua variante:

  • Inchirierea unei masini
  • Taxi-ul

Care este cea mai buna optiune?

Taxi

Conform celor de la kamoauto.ro, transportul cu taxi in Bucuresti reprezinta o solutie ieftina si eficienta. Din pacate, exista o serie de probleme legate de soferi si de suprataxa impusa de acestia. De asemenea, este posibil ca flexibilitatea sa nu fie una maxima, iar costurile sa fie foarte mari pe termen lung. Pentru doua, trei zile in Bucuresti, aceasta solutie este buna, atata vreme cat se alege o companie de taxi ce asigura masini verificate tehnic si soferi profesionisti. Pentru cei care doresc sa stea mai mult, devine mult prea costisitoare.

Inchirierea de masini in Bucuresti

Serviciile de rent a car sunt din ce in ce mai complexe si mai interesante. Cei care aleg sa inchirieze o masina in capitala Romaniei se pot bucura de mai multe avantaje si pot obtine flexibilitatea de care au nevoie. Alegand o firma buna de inchirieri auto Bucuresti, orice client se poate bucura de urmatoarele avantaje:

  • Preturi mici. In functie de marimea masinii si de perioada pe care urmeaza sa fie inchiriata, pretul de inchiriere poate sa inceapa de la doar cateva zeci de lei pe zi;
  • Posibilitatea de a alege modele variate. Inchirierea unei masini este solutia perfecta prin care poate sa fie incercat un automobil la care clientul viseaza de multa vreme.
  • Flexibilitate. Din ce in ce mai multe companii de rent a car ofera posibilitatea de a lua masina dintr-un loc si a o lasa intr-un alt loc, lucru care se dovedeste util in cazul in care se vine in Romania pe aeroportul Otopeni si se doreste plecarea de pe un alt aeroport.
  • Asigurari complexe. Este un alt mare avantaj de care clientii se pot bucura din plin. O masina inchiriata beneficiaza de asigurari complexe, in asa fel incat soferul sa nu riste absolut nimic din cauza neatentiei.
Vezi si:  De ce sa alegi un lac pentru parchet pe baza de apa? Afla toate avantajele!

In mod normal, toate aceste avantaje ar trebui sa fie standard, indiferent de compania aleasa. Exista, insa, companii ce ofera o calitate mai mare si companii care prezinta probleme in ceea ce priveste calitatea. Tocmai de aceea, este bine sa se caute un rent a car care sa ofere masini cat se poate de bine intretinute, care sa isi reinnoiasca frecvent parcul auto si care sa garanteze pentru siguranta. In momentul in care se inchiriaza un automobil, siguranta este principalul factor ce trebuie sa fie urmarit, iar starea tehnica a masinii trebuie sa fie una perfecta.