Opteaza pentru pardoseala epoxidica ce ofera o rezistenta si durabilitate crescuta

Daca in ceea ce priveste pardoselile pe care le putem utiliza pentru o casa, prezinta o varietate mai mare, in cazul halelor sau diverselor spatii comerciale aceasta trebuie aleasa cu mare atentie, pentru ca aceasta sa reziste o perioada indelungata de timp.

Beneficiile pe care le prezinta aceste pardoseli epoxidice sunt numeroase. In primul rand, prezinta o rezistenta crescuta la greutatea ridicata si mai ales la traficul intens. In al doilea rand, prezinta caracteristici importante care ii permit sa nu-si modifice proprietatile sub actiunea abraziunii, frecarii sau zgarierii. Acest tip de pardoseala este potrivita pentru orice tip de hala sau pentru lanturile marilor magazine si nu de putine ori ai intalnit o asfel de pardoseala, hypermarket-uri sau chiar in anumite show-room-uri.

Alege o pardoseala epoxidica ideala pentru tine

Unul dintre cele mai important avantaje pe care il constituie utilizarea unuia dintre modelele de pardoseli epoxidice, este acela ca in acest mod curatenia va fi foarte simplu de mentinut, dar in acelasi timp este si foarte estetic, putand alege dintr-o selectie foarte variata de culori.

In functie de locatia in care urmeaza a fi montata acest tip de pardoseala este necesar sa delimitezi zonele. Aceasta poate fi utilizata cu succes chiar si in cazul salilor de sport, cat si a muzeelor.

Pardoselile epoxidice sunt realizate de fapt, din rasini epoxidice. Acestea sunt substante chimice aflate in stare lichida, din acest motiv pentru ca acestea se monteaza in stare lichida, poate ajunge cu mare usurinta chiar si in locurile greu accesibile, iar suprafata va fi plana, perfect dreapta.

Aceste tipuri de pardoseli epoxidice, se utilizeaza in diferite arii de activitate, inclusiv in cel medical si farmaceutic, pentru ca ofera o protectie ignifuga. De asemenea, poti selecta fie un material antiderapant sau unul neted.

Vezi si:  De ce ar trebui sa ne uitam mai mult la desene animate?

Se pot utiliza atat in interioare, cat si la exterior, tocmai pentru ca gradul de rezistenta este foarte ridicat. Motivul pentru care sunt alese este acela ca sunt foarte durabile, pot fi utilizate o perioada foarte lunga de timp, iar daca prezinta intr-o anumita zona zgarieturi, se poate lucra doar in acea zona, fara a fi influentata calitatea sub nicio forma.

Daca nu iti doresti o pardoseala clasica, poti opta pentru pardoseli epoxidice 3D. Poti selecta chiar tu modelul pe care ti-l doresti, pentru a se potrivi cu spatiul. Este preferata de foarte multi dintre clienti, tocmai pentru modul usor prin care se poate intretine curatenie si mai mult pentru toate avantajele enumerate mai sus.

Investeste intr-o pardoseala ce prezinta o rezistenta, durabilitate si versatilitate la preturi excelente, iar spatiul va arata impecabil in fiecare moment al zilei, fara ca tu sa depui foarte mult efort.

Alege modelul ideal pentru tine!

Descopera calitatea la preturi imbatabile

Daca iti doresti o noua pardoseala epoxidica, cu siguranta in primul rand iti doresti ca spatiul sa arate impecabil si pentru aceasta, este necesara o calitate superioada a acesteia.

Echipa de specialisti de la pardoseliindustriale.ro, te pot ajuta pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere. Pe site vei gasi o selectie intreaga de pardoseli industriale, fie epoxidice sau poliuretanice si nu numai.

Indrazneste sa alegi cea mai buna calitate la cele mai bune preturi! Nu mai ezita si suna chiar acum la numerele de telefon afisate pe site si profita de promotii.