Cele mai cautate smartphone-uri in 2020

Cele mai cautate smartphone-uri in 2020

Cele mai cautate smartphone-uri in 2020Esti mereu la curent cu ultimele smartphone-uri aparute in anul 2020? Daca esti pasionat de tehnologie atunci acest articol este pentru tine.  Telefoanele lansate in acest an promit noutari importante si te vor ajuta sa tii pasul cu tehnologia.

Vezi mai multe informatii despre noutatile din tehnologie si divertisment pe https://ponturifierbinti.com/servicii  .

    Smartphone-urile care apar in anul 2020

iPhone 12

In aceasta toamna s-au lansat noile modele de iPhone de la Apple. Acest smartphone va include patru modele, respectiv iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro si 12 iPhone Max si vor avea dimensiuni ce variaza de la 5.4 inchi si pana la 6.7 inchi. iPhone este disponibil cu procesor iOS 14.

Google Pixel 5

Acest nou model de la Google se va lupta cu modelele rivale pe o categorie unde este de asteptat sa performeze. Google Pixel 5 este dotat cu cea mai buna camera de telefon in 2020.

Smartphone-ul este dotat cu o camera in spate care este formata din trei lentile, camera principala plus lentila telephoto si lentila ulta wide.

Samsung Galaxy Note 20

Samsung Galaxy Note 20 este telefonul mult asteptat al anului.  Acesta este dotat cu o camera frontala si ne asteptam ca aceasta inovatie sa fie uimitoare la noul model Note 20.

Se pare ca acest model ar avea o tehnologie de zoom digital de 100x.

Xiaomi Redmi 10X Pro 5G

Este unul dintre cele mai bune telefoane din 2020 si  a fost lansat la finalul lunii mai.  Este echipat cu o tehnologie 5G si are un sistem de operare Android 10. Camera de telefon este dotata cu 4 camere pe spate iar camera principala are 48 MP.

Vezi si:  Informatii surprinzatoare despre ras

Bateria cu care este dotat acest produs este Li-Po de 450 mAh si o tehnologie de charging de mare putere care promite de pana la 58% in doar 30 de minute.

iPhone SE 2020

A fost lansat in luna aprilie a acestui an. iPhone SE 2020 este dotata cu o camera principala de 12 MP si un sistem de operare iOS 13. Acesta mai are si o tehnlogie de fast charging care permite o incarcare de pana la 50% a bateriei in doar 30 de minute.

Toate aceste smartphone-uri sunt asteptate cu sufletul la gura de pasionatii de tehnologie. In mod sigur cele aparute s-au bucura deja de verificarea amanuntita a pasionatilor.