Destinatii europene ce vor fi in tendinte in 2021

Abia astepti sa iti rezervi un bilet de avion, sa iti faci bagajele si sa pornesti in aventura? Rabdarea este cuvantul de ordine in aceasta perioada, pe fondul pandemiei cu coronavirus insa acest lucru nu ne impiedica sa planificam o viitoare expeditie, nu-i asa? Iata cateva destinatii europene care vor fi in tendinte in 2021.

Unde vom pleca atunci cand calatoriile vor fi premise din nou? Va dam in cele ce urmeaza cateva idei.

Salento, Italia. Pentru o evadare in stil Italian in 2021, directia capatul cizmei. Regiunea Salento ofera ceea ce are Italia mai bun. Faleze demne de Caraibe, orasul baroc Lecce sau peisaje de un galben ocru, numeroase plantatii de masline, aceasta destinatie este ideala pentru un road trip.

Skane, Suedia. Adesea se vorbeste prea mult de Malmo si prea putin de Skane. Cu toate acestea, Skane, o provincie meridionala, merita intreaga noastra atentie. Sate tipic scandinave, lacuri de un albastru profund…hoteluri primitoare, cabane, dune de nisip…Skane este o destinatie in care te vei relaxa in proportie de 100%.

Dubrovnik, Croatia. Cu siguranta, turistii Game of Thrones au invadat strazile orasului Dubrovnik. Si tu ai putea sa faci acest lucru anul viitor. Orasul este in egala masura un excelent punct de plecare pentru mai multe excursii. La mai putin de o ora dinstanta cu masina vei ajunge la Muntenegru care, incetul cu incetul isi regaseste splendoarea. Ai nevoie de minim trei ore pentru a ajunge la Mostar, un oras bosniac reputat pentru restaurantele sale.

Helsinki, Finlanda. Helsinki este un oras incredibil de bogat in muzee, sali de concert, cladiri moderne, galerii…acest oras finlandez rivalizeaza cu Copenhaga si cu Stockholm. Aerul acestui oras marginit de arhipelaguri este parfumat si proaspat. Helsinki reprezinta destinatia ideala pentru un city trip de care iti vei aminti mai mult timp de acum inainte.

Vezi si:  Petrecerile cu baruri tematice sau cum sa aduni mai multi oameni la distractie