Afirmatii care in general sunt adevarate

Am primit asta pe email, si din ………. sunt in majoritatea cazurilor adevarate, si am cugetat si eu pe marginea unora dintre ele.

1. Niciodata nu ne maturizam cu adevarat. Invatam doar sa ne purtam in public. (si batranii au copilariile lor pana la urma)
2. Daca ma vorbesti pe la spate, inseamna ca nu esti in pozitia in care sa-mi poti da peste nas. (e adevarat un barfitor are o piatra legata de “limba” ce il impiedica sa “ininteze”)
3. A avea un spatiu pentru fumat e ca si cand ai avea un spatiu pentru urinat intr-o piscina. (am vazut ca fumul de tigara se duce mereu acolo unde nu este binevenit)
4. S-a dovedit stiintific ca femeile sunt multumite cu o lungime de 8,5 cm. Nu conteaza daca e Visa sau Mastercard. (cand o sa se bage plata prin cip bagat sub piele, putem spune ca marimea nu conteaza)
5. Nu conteaza daca paharul e pe jumatate gol sau pe jumatate plin. Ceea ce conteaza e ca este loc pentru vodka. (unii spun ca vodka se bea direct din sticla)
6. Traim niste vremuri in care pizza se livreaza mai repede decat ajung politistii. (inca nu sa descoperit formula magica de chemat politisti, la vamesi stim)
7. Dumnezeu a creat cerul si pamantul. Restul a fost fabricat in China. (Pe china cine o fi fabricat-o?)
8. Daca femeile ar conduce lumea, n-ar mai exista razboaie. Doar niste tari invidioase, care nu-si vorbesc. (oare ce parere au amazoanele?)
9. Vreau sa stiu de ce Noe nu a omorat tantarii pe vremea cand erau doar doi? (aia era tantari educati)
10. Cenusareasa e dovada vie ca pantofii iti pot schimba viata. (asa zic si eu cand am pantofi ce ma bat)
11. Mai bine Durex decat Pampers. (se gaseste si Pampers pentru adulti, langa raionul cu Durex)
12. Gandesc, deci exist. Toata lumea care exista gandeste? (si care o fi populatia reala atunci)
13. Se pare ca Dumnezeu iubeste oamenii prosti. De aceea a creat atat de multi. (aia destepti cica ajung in rai, de asta aici sunt multi prosti)
14. Sa nu te joci cu inima unei femei, caci este doar una. Mai bine joaca-te cu sanii – sunt doi! (cineva spunea ca sanii sunt o platosa pentru inima)
15. Viata mea e precum terenurile de la Wimbledon , nu vezi decat iarba si linii. (am vazut si pe unul care si-a dat jos pantalonii)
16. Prietenii exista pentru ca in cazul in care ai o zi proasta, sa ii poti vizita si sa le strici si lor ziua. (deci zilele proaste sunt molipsitoare?)
17. Ce spune o bucata de paine unei pizza? – Unde esti, placintica garnisita! (oare cine moare prima?)
18. Soacra e ca un amestec de condimente – se amesteca in orice. (de asta adora facaletul?)
19. Unele femei sustin ca toti barbatii sunt la fel. Nu e cam multa experienta? (ele zic ca sunt intelepte)

Vezi si:  Accesorii de baie premium - de ce sa optam pentru un suport hartie igienica modern?