Tin sa va spun ca toate cumparaturile mi le fac de pe internet. De la electrice si electronice, pana la imbracaminte si alte obiecte. Mi se pare mult mai usor si necesita mai putin timp. Cum se spune, nu ma dor nici picioarele umbland prin diferite magazine in cautarea a ceea ce imi trebuie, doar dau un search pe Google si gasesc orice lucru de care am nevoie.

De data asta, aveam nevoie de un cititor de carduri, deoarece cel vechi, din motive necunoscute de mine, nu mai functiona. Asa ca imediat am pornit laptopul si am intrat pe Google, unde am dat rapid o cautare dupa cuvintele “ card reader usb”. Da, rezultatele au fost cu duiumul, dar nu vroiam ceva scump si aveam nevoie sa imi fie livrat cat mai repede, deoarece imi trebuia urgent. Rasfoind din scoarta in scoarta mai multe site-uri ale unor firme care se ocupau cu vanzarea produselor de acest gen, pe unul dintre ele am gasit exact ce aveam nevoie. Un cititor de carduri destinat pentru carduri fara contact, care era compatibil si cu sistemul de operare Android. Pretul acestuia nu era unul destul de mare, deci mi-l permiteam fara probleme.

L-am adaugat in cos si inainte sa finalizez comanda am decis sa mai arunc un ochi pe acel site, in speranta ca mai gasesc ceva interesant si destul de ieftin. Am gasit destule lucruri interesante, dar am decis sa ma opresc deocamdata la acel cititor de carduri. Am finalizat comanda, iar plata urma sa o fac ramburs la primirea ei. Dupa aproximativ 48 de ore am primit comanda cu cititorul de carduri pe care l-am comandat. Un curier mi-a batut la usa, s-a recomandat, i-am facut plata si cam asta a fost tot. Acum trebuia doar sa il verific, sa vad daca functioneaza. Garantia lui era de 12 luni, iar daca nu functiona sau se strica pe parcursul folosirii de catre mine in aceste 12 luni, firma de unde il cumparasem se angaja sa mi-l repare sau sa mi-l schimbe in maxim 15 zile de la data trimiterii produsului de catre mine, la ei. In fine, am luat coletul si am intrat inapoi in casa sa il deschid si sa ii fac o proba. Am deschis coletul, am scos cititorul de carduri si am mers cu el la laptop.

Vezi si:  Uleiuri recomandate pentru sanatatea parului

L-am introdus in laptop si am incercat sa bag pe cardul pe care tomai il introdusesem in el niste poze, a mers foarte simplu. Cardul avea o memorie destul de mare si puteam sa bag pe el cate poze doream. Dar abia acum urma partea putin mai grea, trebuia sa il incerc sa vad daca functioneaza si la tableta mea, deoarece pe ea aveam majoritatea pozelor si clipurilor din diferite excursii si drumetii, iar pe site-ul de unde il cumparasem scria ca este compatibil si cu Android. Mare mi-a fost satisfactia cand am vazut ca acest cititor de carduri functioneaza si pe tableta mea si ca pozele si clipurile video, mai pe scurt, amintirile mele din excursii si drumetii vor ramane bine pastrate. Nu regret ca l-am cumparat.