Coroanele din zirconiu, cea mai buna optiune

Coroanele din zirconiu sunt unul dintre cele mai importante si recomandate tipuri de coroane dentare din ultima vreme. Persoanele care isi doresc dinti artificiali cu o estetica foarte buna prefera sa aleaga acest tip de coroane.

Daca te gandesti si tu sa iti pui dinti din zirconiu, probabil ca esti curios in ceea ce priveste compozitia si materialele folosite la fabricarea coroanelor din acest material.

Ei bine, coroanele din zirconiu sunt formate din oxid de zirconiu. Zirconiul este un metal alb pulverizat care are capacitatea de a fi opac la razele X. De asemenea, culoarea zirconiului este mai alba decat culoarea celorlalte materiale folosite pentru astfel de tratamente estetice.

Iata cateva dintre punctele plus pe care le au coroanele din zirconiu fata de celelalte tipuri de coroane si de ce ar trebui sa alegi si tu dinti zirconiu pentru a-ti imbunatati aspectul si functionalitatea danturii:

Estetica. Coroanele din zirconiu sunt cunoscute pentru faptul ca au un aspect foarte natural, fiind astfel favoritele stomatologilor si pacientilor. De multe ori, este dificil sa se faca diferenta intre coroanele din zirconiu si dintii naturali. Coroanele pe baza de metale au tendinta de a innegri linia gingiei. Pentru a evita acest lucru, alege coroanele din zirconiu!

Biocompatibilitate. Tesuturile din cavitatea orala accepta foarte bine coroanele din zirconiu. Prin urmare, acestea pot functiona foarte bine in doar cateva zile de la finalizarea tratamentului (este nevoie de cateva zile pentru a se acomoda).

Durabilitate. Durata de viata a coroanelor din zirconiu este similara cu durata de viata a celorlalte tipuri de coroane, cum ar fi cele din portelan. Daca sunt ingrijite in mod corespunzator, acestea pot dura toata viata.

Rezistenta. Dintii din zirconiu au o rezistenta uimitoare, fiind de fapt la fel de rezistenti ca dintii naturali. Aceasta este una dintre primele calitati pe care le observa pacientii care sunt supusi unui astfel de tratament. Totodata, coroanele din zirconiu nu sunt afectate de coroziune, indiferent de ce lichide si alimente consumi de-a lungul anilor. Acesta este un mare plus fata de celelalte tipuri de coroane, care tind sa isi schimbe estetica din cauza coroziunii.

Costuri. Pe termen lung, coroanele de zirconiu costa mai putin decat coroanele obisnuite, mai putin si decat coroanele de portelan.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.