Cele mai bune aplicatii pentru navigatia ta cu Android, in vara anului 2020

2Bucura-te de tot ce iti ofera tehnologia de azi, chiar si cand esti la volanul masinii tale! Alege sa instalezi o navigatie dedicata pentru masina ta si sa profiti de o multime de functii utile ce iti ofera accesul in siguranță la muzică, navigare și alte aplicații, în timp ce conduceți.

Navigatiile cu Android nu acceptă o “tonă” de aplicații… de ce? Tocmai pentru ca este conceput sa reduca distragerile în timpul sofatului. Cu toate acestea, aplicatiile sunt atent selecționate, așa că ar trebui să aruncați o privire la ce vă oferă Android, in iulie 2020.

Comanda de aici o navigatie cu Android, potrivita pentru masina ta!

In general, veți observa că aceste aplicatii se încadrează într-una din cele patru categorii:

– programe pentru muzică si video: Pandora, Spotify, YouTube Music, Amazon Music

– solutii de mesagerie: Facebook Messenger, WhatsApp, Kik, Telegram

– aplicatii de radio / stiri: iHeartRadio, Radio Simplu, New York Times, ABC News, zeci de aplicații pentru posturi de radio locale

– navigatie: Waze, Google Maps

87949216_544823639484196_6235029754752270336_o

Ce iti recomandam sa incerci?

  1. Waze

Puteți obține tot felul de informații utile în timp real, despre drumui, in comunitatea activă de pe Waze. Aplicația oferă, de asemenea, instrucțiuni de navigare, vă redirecționează pe baza traficului și vă avertizează despre accidente, pericole și unitati de poliție. Puteți utiliza Waze pentru a  împărtăși durata deplasarii voastre și a progresa cu prietenii și familia, ceea ce este ideal atunci când vă întâlniți undeva. In plus, aveti informații despre punctele de interes, cele mai bune prețuri la combustibil din apropiere și integrare cu Facebook!

  1. Google News
Vezi si:  Care sunt previziunile lui Nostradamus pentru anul 2024?

Google News selecteaza inteligent ce stiri sa iti afiseze, prin fluxurile sale de știri diverse. Aplicatia iti pune la dispoziție știri din surse din întreaga lume.

  1. Spotify

Spotify este cea mai renumita platforma de streaming pentru muzica (chiar si in Romania) – puteți chiar să folositi serviciul fără să plătiți niciun ban sau aveti de ales intre abonamente individuale/de familie. Bineinteles, aveti si oferte speciale si cateva luni gratuite!

In plus, iti aducem cateva sfaturi generale, de care s-ar putea sa ai nevoie chiar acum:

  • Asigura-te că aplicațiile instalate pe navigatie sunt actualizate.
  • Când pornesti mașina, așteapta până la afișarea completa a ecranului de pornire înainte de a conecta un telefon. După aceea, puteți folosi aplicațiile dorite.
  • Dacă întâmpini probleme cu sistemul multimedia Android, deconecteaza telefonul de la portul USB și reconectați-l. Ca ultim pas, poți încerca să închizi toate aplicațiile ce ruleaza și să repornesti telefonul.
  • Funcția Bluetooth trebuie sa fie activată când navigatia este folosita. Poți reda media prin Bluetooth în timp ce telefonul este conectat.
  • Unele navigatii pot memora până la 20 de telefoane, în același timp. Când lista este completă și un nou telefon este conectat, cel mai vechi dispozitiv este șters. Dacă doriți să ștergeți lista, setările din fabrică trebuie selectate ca mod implicit.

autodrop - navigatii auto aftermarket