Aparatură modernă și dezinfectante profesionale!

Confident beautician sitting in beauty salon giving manicure

Confident beautician sitting in beauty salon giving manicureOrice salon modern de manichiuri și pedichiuri are nevoie în mod constant de aparatură profesională de actualitate și de dezinfectante profesionale, mai ales în conjunctura acestei pandemii.

Este vorba despre nevoia de a lucra cu produse profesionale și de dorința de a obține rezultate foarte bune.

Evoqe.ro este un important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale de la noi din țară care este foarte îndrăgit deja, de cele mai moderne saloane pentru înfrumusețare.

Oferta acestui magazin online este impresionantă, produsele sunt fabricate de producători renumiți în foarte multe țări ale lumii și prețurile nu sunt deloc ridicate. Mai mult decât atât, în mod periodic, magazinul online are foarte multe oferte promoționale pentru toate categoriile de produse.

Categoriile de produse Evoqe.ro

Evoqe.ro comercializează absolut toate categoriile de produse necesare realizării unei manichiuri foarte moderne de tip gel sau de tip semipermanent. Este vorba despre geluri pentru construcții, de geluri color, oje semipermanente, soluții pregătitoare de tip Primer, Bază sau Top, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, soluții degresante, decoruri unghii, pietricele unghii, tatuaje de actualitate, kit-uri speciale pentru manichiuri, set-uri produse manichiură, etc.

Aparatură modernă

Dacă urmează să deschideți în curând un salon modern pentru manichiuri și pedichiuri sau dacă doriți să îmbunătățiți actualul centru de înfrumusețare, vă recomandăm cu încredere oferta de aparatură de actualitate comercializată de către magazinul online Evoqe.ro.

Aceasta include foarte multe modele de lămpi UV sau LED, precum și freze electrice moderne, aspiratoare de praf performante, sterilizatoare cu cuarț sau tip pupinel, etc.

Dezinfectant concentrat instrumentar Ezo-Extreme 1l, Dr. Mayer

Vezi si:  Pe ce s-au dus banii antreprenorilor in ultimii ani?

Este un produs profesional folosit și de către cabinetele medicale și pentru dezinfectarea instrumentarului chirurgical, de asemenea. Este foarte potrivit și pentru saloanele de manichiuri și pedichiuri profesionale și îl recomandăm cu încredere pentru a fi folosit întocmai cu specificațiile și instrucțiunile producătorului. Fiind un produs foarte puternic, poate pune în pericol viața persoanelor care îl utilizează sau îl consumă în mod accidental.

Spectrul de acțiune este foarte larg: bactericid, fungicid, micobactericid, adenovirus, virusul poliomielitei, HBV, HCV, HIV, Vaccinia, Ebola BVDV, etc.

Este un produs cu proprietăți de curățare foarte bune, cu acțiune rapidă, recomandat pentru instrumente diverse fabricate din oțel inoxidabil, nichel, cupru, aluminiu, cauciuc, porțelan, sticlă și plastic.

De asemenea, vă recomandăm să studiați cu atenție și ofertele de geluri pentru construcții, kit unghii gel, precum și ofertele de oje semipermanente. Sunt foarte multe produse profesionale în ambele categorii care pot fi testate cu ușurință. Comenzile se pot face atât în cantități mici cât și în cantități mari. Produsele pot fi returnate, cu respectarea condițiilor stabilite de companie. Plata o puteți face cu cardul sau ramburs la primirea coletului. Pentru comenzile mai mari de 250 de lei, serviciile de transport sunt acordate în mod complet GRATUIT de către companie.