Produse profesionale pentru manichiuri moderne!

Matte black gel polish with geometric designs and marble

Matte black gel polish with geometric designs and marbleOferta de produse profesionale pentru realizarea manichiurilor moderne este foarte variată și interesantă în zilele noastre. În prezent, foarte multe magazine online comercializează cele mai actuale și moderne produse care sunt foarte folosite și apreciate și în străinătate.

Stiliștii profesioniști au la dispoziție toate produsele moderne cu ajutorul cărora pot realiza manichiuri și pedichiuri foarte complexe, frumoase și foarte profesionale.

Everin.ro – un magazin online complet

Dacă administrați o afacere în domeniul NailArt veți avea nevoie de un foarte important furnizor de produse profesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne. Everin.ro este un important distribuitor de astfel de produse din România care comercializează absolut toate categoriile de produse profesionale destinate centrelor de înfrumusețare a unghiilor. Este vorba despre o ofertă extrem de variată și bogată de geluri pentru construcție, geluri color, toate soluțiile pregătitoare pentru manichiuri și pedichiuri, aparatură foarte modernă, foarte multe tipuri de decoruri și tatuaje pentru unghii, soluții degresante, soluții pentru hidratarea cuticulelor, dezinfectante profesionale, kit-uri speciale pentru unghii, set-uri de diferite tipuri, etc.

Toate produsele comercializate de acest important distribuitor sunt fabricate de către firma EVERIN și de alți producători renumiți în foarte multe țări ale lumii pentru calitatea produselor lor, precum și pentru rezultatele foarte bune care se obțin cu acestea: CANNI, VENALISA, BASE ONE, etc.

Gel color Shimmer Rose Glitter Everin 5 ml

Este un produs foarte interesant cu un aspect foarte frumos. Este conceput de către producător după o rețetă originală și o tehnologie de tip nou. Acest produs are o consistență medie foarte bună, chiar perfectă putem spune, are o foarte bună saturație a culorilor, de asemenea și se aplică foarte simplu pe unghie. Pot fi realizate modele interesante de manichiuri 3D. Este pretabil manichiurilor pentru ocazii speciale, mai ales.

Vezi si:  Servicii profesionale de degivrare – cum sa sporesti nivelul de confort din locuinta ta?

Deoarece este un produs profesional 100%, acoperirea este completă încă de la primul strat de culoare aplicat pe unghie.

Sunt disponibile mai multe variante de nuanțe. Prețul produsului este de doar 19.90 de lei. Produsul poate fi comandat și în cantități foarte mari, dacă administrați mai multe saloane de înfrumusețare.

Pentru manichiuri complexe vă mai recomandăm și gama de oje semipermanente EVERIN de tip DISCO precum și cele Smuzi.

Sunt foarte apreciate deja de clienți și gelurile profesionale pentru construcție. Oferta acestui magazin online include foarte multe sortimente de geluri Everin de acest gen. Merită să le testați și să verificați dacă aceste produse vă ajută să realizați exact manichiurile pe care le doriți.

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă și perioadele cu cele mai importante petreceri din an, puteți oferi clienților dumneavoastră produse noi și performante de care, cu siguranță se vor bucura și pe care le vor aprecia din plin.