vasco-7-zone-mattress-19-cm_1Cauza principala a lipsei de somn este disconfortul, iar motivul principal al disconfortului pe timpul noptii este, desigur, salteaua. Daca ai dificultati in a adormi sau in a avea un somn constant pe durata noptii, inseamna ca salteaua ta nu este suficient de confortabila si / sau ca nu iti ofera un sprijin adecvat pentru ca mintea si corpul tau sa se relaxeze. Atunci cand corpul tau este lasat sa se odihneasca in pozitia sa naturala, muschii se relaxeaza, iar somnul este mai revigorant.

Cumpararea unei saltele confortabile nu este ceva foarte greu, dar gasirea celei mai bune saltele de pe piata poate fi uneori o chestiune cu adevarat dificila. Cand ai de gand sa cumperi o noua saltea pentru casa ta, trebuie sa iei in considerare, inainte de toate, ca cel mai important aspect al acestui produs este calitatea. Dormitul este o parte esentiala a sanatatii noastre, deoarece, in acest timp, organismul nostru se regenereaza, iar daca noi nu dormim pe o saltea potrivita pentru corpul nostru, nu ne mai putem odihni in mod optim. Ca atare, inainte de a da banii pe o saltea, asigura-te ca aceasta este potrivita pentru tine.

Cand vine vorba de saltele, factorul cel mai important pe care sa il iei in considerare este sanatatea ta. Unele studii indica faptul ca patru din cinci oameni se plang de o anumita forma de dureri de spate, iar de cele mai multe ori, aceste dureri sunt cauzate de dormitul pe o saltea necorespunzatoare. Vorbind despre saltele, Romania Libera a publicat un articol cat se poate de interesant.

Salteaua cu adevarat buna este aceea care este confortabila si totusi suficient de ferma, astfel incat organismul sa fie sprijinit in mod adecvat in timpul somnului. Daca vrei sa te bucuri de un somn bun, trebuie ca salteaua sa iti satisfaca toate aceste nevoi.

Una dintre cele mai recomandate saltele de pe piata din ziua de azi, care iti pot crea un mediu propice pentru o odihna placuta, este salteaua din latex. Este cel mai popular tip de saltea din America de Nord la ora actuala si, usor usor, devine tot mai iubita si in Europa. Cu o saltea din spuma de latex, poti elimina toate senzatiile dureroase si neplacute din timpul somnului, iar corpul tau se relaxeaza instantaneu.

Saltelele din spuma de latex sunt foarte bune pentru organismul uman, necauzand nicio presiune pe punctele grele ale corpului, lasandu-te astfel sa dormi profund. Aceste produse sunt realizate din seva arborilor de cauciuc. Daca suferi de probleme de spate, ai tulburari de somn, te foiesti frecvent in timpul noptii sau, pur si simplu, iti doresti sa te odihnesti foarte bine in fiecare noapte, o saltea din spuma cu memorie sau o saltea din spuma de latex ar putea fi solutia pentru tine. Cu un astfel de produs, ai posibilitatea de a experimenta un nivel superior de confort care, indubitabil, nu poate fi oferit de o saltea conventionala cu arcuri.

Somnul tau depinde de salteaua pe care dormi. Testeaza personal salteaua inainte de a o achizitiona, pentru a te asigura ca aceasta este potrivita pentru tine.


Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.