Toata lumea viseaza, cu siguranta la un living foarte confortabil, foarte practic, dar si foarte trendy in acelasi timp. Dar oare ce stil ar trebui sa adopti pentru el?  Tropical, Art Deco, contemporan… orice este posibil.

Decorul livingului tau nu iti mai convine? Uneori sunt de ajuns doar cateva accesorii pentru ca aceasta incapere a casei sa devina mai primitoare si mai moderna. Iata cateva sfaturi pe care sa le pui in practica pentru a schimba foarte usor aspectul livingului tau.

Un decor in spirit botanic. Daca vrei sa adopti un stil tropical, la tine in living, care sa ne duca cu gandul la o gradina botanica, nu ai mare lucru de facut. Ai nevoie de o canapea cu huse de in si de fotolii mici in mijlocul unor plante. Adauga o multime de perne colorate pentru ca totul sa devina si mai atragator.

Un decor in stil Art Deco. Livingul poate sa devina ultra deco si foarte pretios datorita unei canapele in nuante de rosu aprins si al unui tapet in nuante de auriu. Completeaza decorul cu o multime de tabureti si de pufuri din catifea. Mai adauga cateva accesorii in nuante de auriu si nu ai cum sa dai gres. Un covor cu motive in nuante de alb si de negru, stilizat, va completa de minune ambianta.

Un salon sic si contemporan. Pentru un salon modern si confortabil in acelasi timp, indrazneste sa imbini culorile cu o puternica personalitate, cu tonuri mai surde si mai pretioase, cum ar fi terracotta, ocrul, mierea sau albastrul foarte puternic. Le poti tempera foarte bine cu un mobilier mai contemporan, mai sobru si mai minimalist.

Mizeaza si pe catifea pentru a crea cel mai calduros decor. Cu paleta sa de nuanta foarte bogate, cu atingerea sa foarte moale si minunata, este un must have.


Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.