De ce sa alegi un lac pentru parchet pe baza de apa? Afla toate avantajele!

Poti economisi considerabil, daca optezi pentru realizarea finisajelor pe cont propriu, atunci cand devii proprietar al unui apartament. Totodata, ai posibilitatea de a-ti amenaja locuinta dupa bunul plac, in ton cu personalitatea si aspiratiile familiei tale.

Un aliat important al succesului tau in finisaje e reprezentat de materiale. De la tipul de gresie, faianta, var si parchet, pana la vopsele si lacuri. De ce sa alegi un lac parchet – il gasesti aici – pe baza de apa? Ei bine, toate avantajele sunt de partea ta daca faci o astfel de alegere inspirata.

 

Asigura un grad ridicat de rezistenta la zgarieturi

Principala problema care te poate determina, la un anumit moment, sa schimbi parchetul este aspectul lui cauzat de zgarieturi. Chiar daca iti propui sa il protejezi 100%, exista actiuni minore si firesti, totodata, care pot cauza deteriorarea parchetului. Tragerea unui obiect de mobilier sau mutarea lui, de exemplu, poate provoca daune ireversibile. Acest lucru nu inseamna ca nu vei putea sa faci niciodata mutari in camerele unde ai instalat parchet, ci ca trebuie sa-i asiguri – din start – un plus de protectie. Aplicarea unui lac pe baza de apa este o idee excelenta, care te va scuti de multe neplaceri. Garanteaza un grad ridicat de rezistenta la zgarieturi sistemele de finisaje ZOWO-TEC de la Zobel, cu rezultate dovedite in realitate.

 

Asigura un grad ridicat de stabilitate la temperaturi variate

Variatiile de temperatura pot deveni un alt inamic al parchetului. Daca beneficiezi de un sistem de incalzire in pardoseala sau camera are iesire spre balcon, un parchet simplu (fara un lac special aplicat), este expus riscului de deteriorare. Si din acest punct de vedere, este recomandat sa apelezi la eficienta sistemului de finisaje de la Zobel. Lacurile pe baza de apa asigura un grad ridicat de stabilitate la variatiile (chiar si extreme) de temperatura si protectie pe timp indelungat. Datorita proprietatilor sale speciale, lacurile marca Zobel nu se vor exfolia la temperaturi extreme, avand o elasticitate optima. Specialistii recomanda sistemele de finisaje ZOWO-TEC si din acest punct de vedere, pentru o calitate sporita a parchetului.

Vezi si:  Renumitele gulere de blana, in trend si anul acesta: iata care sunt cele mai cautate 3 modele

 

Are o capacitate ridicata de umplere si pune in valoare aspectul parchetului

Lacurile pe baza de apa pentru parchet si scari au o buna capacitate de umplere, ceea ce asigura rezultatul eficient in finisaj. Testele arata ca lacurile Zobel raspund cu brio tuturor cerintelor exigente ale calitatii, indiferent daca sunt aplicate cu pensula, cu rola sau prin turnare. Pentru ca este incolor si cu aspect semimat, nu schimba in niciun fel aspectul parchetului, ci – din contra – ii pune in valoare frumusetea naturala. Acest tip de lac care se usuca in maxim 24 de ore are o capacitate ridicata de umplere. Consumul specific este de 1 l de lac pe baza de apa / 8 – 10 metri patrati / strat. Punand in balanta evolutia lui foarte buna si costurile de achizitie, beneficiile sunt de partea ta. Merita sa optezi pentru acest tip de produs!

 

De unde cumperi cel mai bun lac lemn marca Zobel? De la Klebrom.ro

Reprezentanta a renumitei firme producatoare de lacuri ZOBEL CHEMIE GmbH in Romania este compania Klebrom.ro. Aceasta aduce in tara cel mai bun lac lemn: www.klebrom.ro/lacuri-ecologice-zobel/, atat pentru parchet si scari, cat si pentru garduri, ferestre si usi din lemn sau piese de mobilier (exterioare sau interioare).

Poti apela cu maxima incredere la Klebrom.ro si pentru adezivi profesionali de ultima generatie sau folii renolit, indiferent de lucrarea ta.

 

Date de contact:

Tel: 0268/ 411 367 (Brasov) sau 0265/ 328 230 (Mures)

Mobil: 0726/ 159 136 (Brasov) sau 0722/ 559 023 (Mures)

E-mail: office@klebrom.ro