Metode pentru a iti mari sanii rapid

marirea sanilor

marirea sanilorSunt momente in viata unei femei cand se simte complexata de propriul corp si are impresia ca nu se mai regaseste in acesta. Cand o femeie nu se mai simte bine in propria piele toata viata sociala a acesteia va avea de suferit. In situatiile in care consideri ca ar trebui sa faci o schimbare asupra corpului tau prin care sa te simti mult mai bine si sa atragi atentia iti recomandam operatia de marire a sanilor.

Marirea sanilor se poate realiza la o clinica specializata in operatii estetice. Este important sa consultati un medic si sa alegeti un cabinet si un specialist pentru ca aceste operatii implica si riscuri daca nu sunt executate corect.

Marirea sanilor chirurgical se poate realiza prin mai multe metode. Una dintre acestea consta in injectarea grasimii si presupune recoltarea unei cantitati de grasime nedorite din zonele in care se acumuleaza cel mai mult aceasta, precum stomacul sau coapsele si injectarea acesteia in sani. Aceasta metoda este avantajoasa deoarece veti avea parte de doua beneficii: marirea sanilor si eliminarea grasimii excesive din anumite zone. Aceasta metoda se utilizeaza in general cand exista o inegalitate usoara a sanilor si se doreste sa se realizeze o corectie, nu este o metoda eficienta pentru a-ti mari semnificativ sanii.

Cea de a doua metoda, care este si cea preferata de majortiatea pacientelor este implantul cu silicon sau cu ser fiziologic, adica apa sterila. Aceste intervetii sunt recomandate pentru femeile ce doresc o imbunatatire a aspectului, pentru cele ce nu se mai simt confortabil in propria piele sau pentru cele ce au fost nevoite sa isi opereze sanii.

Vezi si:  Accesorii de baie premium - de ce sa optam pentru un suport hartie igienica modern?

Cand va hotarati sa va mariti sanii trebuie sa va programati la un medic chirurg plastician pentru un consult. In cadrul acestuia, medicul va va prezenta tipurile de implant ce pot fi utilizate pentru tine. Tot impreuna cu medicul veti alege marimea si forma potrivita pentru dumneavoastra. Chiar daca doriti sa aveti o pereche de sani voluminosi, de multe ori acestia va pot cauza probleme, inaltimea si greutatea dumneavoastra nefiind potrivite.

Trebuie sa consultati medicul si sa realizati cu acesta o simulare a formei sanilor deoarece o forma nepotrivita va va inrautati aspectul. Sunt disponibile doua tipuri de forme, cele anatomice si cele rotunde. Daca doriti sa purtati un decolteu generos si sa va scoata in evidenta bustul generos, cele rotunde sunt potrivite pentru dumneavoastra. Daca doriti doar o pereche de sani mai mari, cu aspect natural, va recomand implanturile cu silicon anatomice, acestea fiind asemanatoare cu forma naturala a sanului. Trebuie sa aveti grija cand faceti acest pas pentru ca va fi o schimbare majora la nivelul trupului dumneavoastra. De asemenea, acesta va recomanda si un set de analize pentru a fi sigur ca sunteti sanatoasa si puteti realiza aceasta operatie.

Operatia de marire a sanilor este una usoara ce se desfasoara in cadrul unei anestezii generale, durata acesteia variaza intre o ora si o ora jumate, depinde de complexitate. In general nu apar reactii adverse, iar riscurile implanturilor sunt minore. Este necesar ca dupa operatie sa ramaneti sub supraveghere o noapte.

Iti recomand operatia de marire a sanilor cand doresti sa aduci o schimbare in viata ta, sa te simti mult mai confortabil cu corpul tau si sa capeti o senzualitate aparte.

Vezi si:  Inchirieri auto sau taxi în Bucuresti?